Bekijk meer

Je hebt nog 14 uur 37 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Sorteren

Boterkoek | 6 personen

Boterkoek | 6 personen

€ 15,49

Mini taartje bestellen

Een mini taartje bestellen en laten bezorgen? Dat regel je snel en eenvoudig via Greetz. Deze taartjes worden steeds populairder en dat is ook niet zo gek: ze zijn ideaal om te serveren bij een high tea, op een receptie of op een feestje bij je thuis. Verder hebben ze een handig klein formaat, zodat je ze zonder geknoei zo uit je hand kunt eten. Je kunt er iemand mee verrassen of ze gewoon lekker zelf opeten. Bij het bestellen van mini taartjes heb je de keuze hebt uit heel veel verschillende soorten. Denk dan bijvoorbeeld aancupcakes, muffins of macarons. Dit zijn dubbele amandelschuimpjes, gevuld met chocolade, crème of vruchten en uitgevoerd in de vrolijkste kleuren.

Vers van de bakker en bezorgd waar en wanneer jij wil

Het fijne aan mini taartjes bestellen bij Greetz, is dat je dat kunt doen wanneer het jou uitkomt! Al onze taarten – groot of klein – komen vers van de bakker en kunnen maar liefst zes dagen per week worden bezorgd. Jij bepaalt wanneer! Aan wie stuur jij deze kleine, maar fijne verrassing? Jij bepaalt ook waar! Stuur je onze koerier naar iemands werk of naar het huis van de ontvanger om de gesorteerde gebakjes af te leveren? Het maakt ons niets uit. Ze worden gekoeld vervoerd en op het door jou gekozen adres bezorgd. We weten zeker dat de taartjes de dag van de ontvanger helemaal goed maakt. En was zijn of haar dag al goed? Dat wordt deze gewoon nóg beter!

Meteen mini taartjes bestellen

Bij Greetz een mini taartjes bestellen kan eigenlijk altijd. Wil je er zeker van zijn dat je niet vergeet om iemand op een bepaalde dag met taartjes te verrassen? Zet je bestelling dan vast klaar, dan nemen wij het vanaf daar van je over. Tijdens het bestelproces kun je eenvoudig aangeven waar en wanneer de zoetigheden afgeleverd moeten worden. Dan regelen wij de rest. En je kunt er bij Greetz op vertrouwen dat elke handeling met de grootst mogelijke zorg plaatsvindt. Van het bakken van de taartjes tot en met de bezorging, alles gebeurt met uiterste precisie. Want bij Greetz gaan we altijd voor het allerbeste voor onze klanten.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd