Bekijk meer
Voor 23.00 besteld, vandaag verstuurd. Bestellingen worden doorgaans binnen 1 à 2 dagen bezorgd.

Moederdag taarten en gebak

 (1)resultaten gevonden
Pineut | Cake mix | Flower Power | 295 gram

Pineut | Cake mix | Flower Power | 295 gram

€ 14,99

Moederdag taart bestellen en versturen

Moederdag is hét moment om jouw lieve mama in het zonnetje te zetten. De tijd waarin je zelf een tekening in elkaar knutselde is gevlogen, het is nu tijd voor een echt mooi cadeau voor je moeder. En wij snappen dat je origineel wil zijn. Daar kunnen wij je wel bij helpen. Want hoe leuk is het om een taart voor moederdag te geven? Daarmee maak je je moeder gegarandeerd blij! Want wie wordt er nou niet vrolijk van een lekker stukje taart?

Je moeder kun je altijd wel verrassen met een heerlijk stukje gebak, bijvoorbeeld voor haar verjaardag, als bedankje of omdat je een andere rede hebt om haar te feliciteren? Kies dan een heerlijk lekkernijtje uit onze taart en gebak-assortiment. Maar met moederdag kun je het extra speciaal maken! Ontwerp je eigen taart met een foto van jullie samen of een eigen tekst erop. Of kies ervoor om een leuke fotocollage op je slagroomtaartte zetten, of verras je moeder met een persoonlijke tekst op je gebakje. Het kan allemaal bij Greetz!

Moederdag tips

Onze tip is dus om een moederdagtaart of moederdag gebak cadeau te geven aan je lieve mama. Kies bijvoorbeeld een taart in de vorm van een hart, of ga voor een slagroomtaartje met naam en foto. Schrijf er vervolgens een leuk kaartje bij om haar te laten weten hoe blij je met haar bent. Dat kán niet mis gaan.

Cadeau voor moeder

En het houdt niet op, want we hebben je nog meer te bieden! Is jouw moeder een echte keukenprinses? En maakt ze je geregeld gek met allerlei soorten heerlijk gebak en lekkere taartjes? Geef haar dan een pot met bakmix cadeau. In deze pot zitten (bijna) alle ingrediënten om heerlijke koekjes te bakken. Voeg zelf nog wat ei en boter toe en je hebt heerlijke moederdag koekjes.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.