Bekijk meer
Voor 23.00 besteld, vandaag verstuurd. Bestellingen worden doorgaans binnen 1 à 2 dagen bezorgd.

Nieuwe woning taarten en gebak

 (2)resultaten gevonden
Pineut | Haverkoekjes Pinda-Choco | 367 gr

Pineut | Haverkoekjes Pinda-Choco | 367 gr

Sale

€ 8,99

€ 11,99

(25% korting)
Bakmix Borrelbrood | Focaccia Feestje

Bakmix Borrelbrood | Focaccia Feestje

€ 12,99

Nieuwe woning taart bestellen

Wil je een taart bestellen omdat een dierbare een nieuwe woning heeft? Dan maak je een uitstekende keuze. Greetz heeft echt alles in huis om een vriend, een collega, een familielid of een relatie te verrassen. Bovendien geven wij je de kans om het op jouw manier te zeggen, voor elke gelegenheid en voor elk budget. De taarten van Greetz zijn origineel, verrassend en altijd leuk om te krijgen! Weet je nog niet precies wat je wilt? Kijk gerust eens rond in ons ruime assortiment en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die onze taarten, vlaaien, gebakjes en andere lekkernijen bieden.

Nieuwe woning? Bestel taart!

Wanneer er een goede vriend(in), leuke collega of dierbaar familielid gaat verhuizen, is er maar weinig leuker dan om hem of haar te verrassen met een gepersonaliseerde taart. De meeste mensen verhuizen immers maar een paar keer in hun leven, waardoor het een speciale en vaak ingrijpende gebeurtenis is. Bij Greetz kun je binnen korte tijd een zeer unieke en persoonlijke taart voor de nieuwe woning bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke slagroomtaart en laat hier een afbeelding van het nieuwe huis op zetten of het nieuwe huisnummer. Ook is het mogelijk om een korte tekst op de taart te laten plaatsen. De mogelijkheden zijn legio, dus leef je gerust helemaal uit.

Taart bestellen wanneer het jou schikt

Bij Greetz maken we het je graag naar de zin. Daarom kun je bij ons de taart voor de nieuwe woning bestellen wanneer jij wilt en deze zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag, laten bezorgen in een feestelijke verpakking. Alle onze taarten zijn dagvers bereid door de beste bakkers en blijven heerlijk van smaak dankzij gekoeld transport. Wanneer we de taart bezorgen is overigens geheel aan jou. Omdat we vrijwel dagelijks bezorgen is de taart op elk gewenst moment af te leveren. Wil je iemand verrassen op de verhuisdatum of de dag waarop de sleutel van de nieuwe woning overhandigd wordt? Kies die dag dan als bezorgdatum. Wij regelen de rest. Het enige wat jij hoeft te doen is de gewenste taart te bestellen.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.