Winkelmandje
Je hebt gefilterd op:

Mokkataart bestellen

Net als een slagroomtaart of chocoladetaart doet een mokkataart het erg goed op partijen en andere feestelijke gelegenheden. Het bestellen van een overheerlijke mokkataart bij Greetz kunnen wij iedereen dus van harte aanbevelen. Een mokkataart smaakt altijd naar meer en dit geldt zeker voor de taarten die je bestelt bij Greetz. De lekkernij leent zich er goed voor om mooi te worden versierd en dat doen we bij Greetz dan ook graag voor je. Uiteraard zorgen wij voor een mooie, veilige verpakking. Een goede taart verdient het om in topconditie aan te komen zodat het grote genieten meteen kan beginnen! Dat wordt smullen geblazen.

Een mokkataart met een persoonlijke boodschap bestellen

Het fijne van onze taarten is dat er diverse mogelijkheden zijn om de lekkernij een persoonlijk tintje te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een plakje marsepein met daarop jouw felicitatie, dankwoord of andere boodschap voor de ontvanger. Dat kan ook met een foto en zelfs met een combinatie van beeld en tekst. En wat dacht je van kleine chocoladetabletjes met daarop jouw bedrijfslogo? Het zijn maar enkele voorbeelden van wat manieren waarop je een mokkataart nog bijzonderder maakt dan hij van nature al is. De mogelijkheden zijn legio, dus houd je vooral niet in.

Mokkataart voor elke gelegenheid bestellen

Bij Greetz kun je diverse mokkataarten bestellen voor uiteenlopende gelegenheden. Maar wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat ze bereid zijn door de beste bakkers. Dit doen zij kort voordat de taart wordt bezorgd. Bovendien maken we gebruik van gekoeld transport. Zo weet jij zeker dat jij - of degene aan wie jij de taart laat sturen - een ultra-verse taart aansnijdt, of het nu dinsdagmiddag, donderdagavond of zaterdagochtend is. En of nu je gasten wilt verrassen tijdens je eigen verjaardag of het meeneemt als cadeau bij een housewarming of babyshower: mokkataart is een traktatie die bij iedereen in de smaak valt. Want deze taart is natuurlijk niet voor niets al decennialang een succesnummer! Bekijk ons uitgebreide aanbod taarten op je gemak en kies waar jij een dierbare mee wil verrassen.

1 resultaat gevonden.
Prijs  
Mokkataart € 22,75
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
1 resultaat gevonden.