Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Klik hier voor de bezorginformatie.


Taart & gebak


Top 4 momenten

Bij een prachtige taart hoort natuurlijk ook een prachtige doos. En maak je verrassing helemaal compleet door een kaart toe te voegen.


Bestel eenvoudig je verrassing

1. Kies je taart
of gebak
2. Voeg evt. naam en/of
foto toe
2. Voeg evt. een
kaart toe
4. Kies gewenste bezorgdatum

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Verras met heerlijke taarten en gebakjes

Greetz heeft een heerlijk assortiment taart en gebak. Van heerlijke taarten en vlaaien tot donuts en macarons. Óf verstuur een brievenbuspakketje met brownies. Zeg het op jouw manier met Greetz. En ben je van plan een keukenprinses of zelfbakker te verrassen? Bekijk dan eens ons assortiment bakmix om zelf te bakken. Bij veel van onze taarten kan je de grootte van de taart kiezen en bij gebakjes geven we de keuze de hoeveelheid aan te geven. Taarten en gebakjes kunnen alleen in Nederland worden bezorgd.

Unieke en feestelijke verrassingen voor elk moment

Wist je dat je veel van onze taarten en gebakjes helemaal uniek kan maken met eigen foto en of tekst? Heel populair zijn ook onze slagroomtaarten met eigen foto en/of tekst. Door het toevoegen van stekers zoals kaarsjes, vlaggetjes en slingers maak je jouw verrassing extra feestelijk. Of je nou iemand wil bedanken, feliciteren, of wil laten weten dat je aan hem of haar denkt... voeg een kaartje toe bij je bestelling en je zegt het op jouw manier. Ook voor zakelijke verrassingen ben je bij Greetz aan het juiste adres, want gebakjes of slagroomtaart met logo zijn een perfecte keuze voor wie zakelijk taart wil bestellen.