Populaire verrassingen


Wat mag het kosten?

Iemand op unieke en persoonlijke wijze verrassen is heel gemakkelijk met Greetz. We hebben een groot aanbod aan foto- en tekstcadeaus. Bekijk het filmpje met blije ontvangers.


Kies nu jouw verrassing

Fotocadeau bestellen

Wil je een mooi cadeau uitzoeken voor een speciaal persoon? Door jouw eigen foto en tekst te plaatsen maak je jouw cadeau helemaal uniek. Zo’n fotocadeau maakt indruk bij de ontvanger, dat weten we uit ervaring. Bovendien hebben wij heel veel producten die je kunt personaliseren. Op deze pagina vind je chocolade, dranken, taarten en mokken die je kunt personaliseren. Kijk maar eens rond tussen onze cadeaus met foto en tekst.

Geef een mooi foto cadeau!

Foto's zijn herinneringen die je deelt met anderen. Greetz zorgt ervoor dat je er nog net even iets meer van geniet, want de ontvanger verwacht zijn eigen foto en bijbehorende niet op een foto cadeau. Zo hebben we bijvoorbeeld diverse dranken met eigen etiket die jij helemaal zelf kunt samenstellen. Wat een geweldig foto cadeau!

Kies uit onze foto cadeaus

Heb je al een idee welke van onze foto cadeaus je wilt laten bezorgen? Het uploaden van de foto en het toevoegen van de tekst is heel eenvoudig, dus je bestelt heel snel bij Greetz. Daarna gaan wij op zoek naar de mooiste verpakking, zodat jij en de ontvanger optimaal tevreden zijn. Wil je het geschenk helemaal compleet maken? Kies dan ook een wenskaart bij één van onze mooie foto cadeaus.