Bekijk meer

Microscoopset met licht

Uitverkocht

Microscoopset met licht

Iemand laten verrassen met een leerzame cadeau? Geef diegene een Microscoopset met licht en maak van hem een echte onderzoeker! Deze microscoopset bevat vijf kunststof plaatjes om monsters op te leggen, twee testtubes, een kunststof doosje en een pincet. Een superleuk en leerzame cadeau voor 8 jaar en ouder. Wie verras jij?

Productinformatie
  • Microscoopset met licht
  • Inhoud: 1 microscoop, 5 kunststof plaatjes, 2 testtubes, 1 kunststof doosje en 1 pincet
  • Zondag t/m vrijdag: cadeaus voor 22:30 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €5,99.

  • Zaterdag t/m donderdag: cadeaus na 22:30 uur besteld, geven wij de eerstvolgende dag mee met de bezorgdienst en worden bezorgd vanaf €5,99.

  • Vrijdag en zaterdag: cadeaus besteld op vrijdag na 22.30 uur of op zaterdag tot 22:30 uur, worden maandag bezorgd vanaf €5,99. Of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99.

Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

Je ontvangt in je verzendbevestiging een track & trace link, waarmee je jouw bestelling kan volgen tot aan het moment van bezorgen.

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Spel Keezenspel

Spel Keezenspel

€ 16,99

Spel Poker set

Spel Poker set

€ 15,99

Spel Monopoly

Spel Monopoly

€ 39,99

Spel 30 Seconds

Spel 30 Seconds

€ 41,99

Spel Regenwormen

Spel Regenwormen

€ 15,99

Spel Little Dutch Magnetisch speelbord Jim & Rosa

Spel Little Dutch Magnetisch speelbord Jim & Rosa

€ 15,99

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd