Bekijk meer
Zet 3 verjaardagen in je Greetz-kalender en krijg een gratis kaart.

Te laat verjaardagskaarten

 (37)

Verjaardagskaart ‘te laat’

Iemand zijn verjaardag vergeten? Oeps! Heel vervelend, maar elk nadeel heeft zo zijn voordeel. Greetz heeft namelijk de leukste ‘te laat’ kaarten. De jarige vergeeft je gelijk dat je zijn/haar verjaardag vergeten bent. We hebben kaarten in allerlei verschillende categorieën voor heel veel momenten. Daarom hebben we naast de reguliere verjaardagskaarten ook de ideale verjaardagskaart met ‘te laat’ erop. Kies de leukste variant uit en schrijf je verjaardagswens op de kaart. Bestel eenvoudig online en wij zorgen voor de verzending! Op zoek naar leuke verjaardagswensen? Laat je inspireren op de kaartenteksten pagina.

Vergjaardag vergeten en verjaardagswensen ‘te laat’? Maak de kaart nóg persoonlijker

Er zijn heel veel redenen om een kaart via Greetz te versturen. Naast ons zeer uitgebreide assortiment fotokaarten, magic kaarten en soundz kaarten. Hebben we ook unieke collecties van o.a. Blond Amsterdam, Loesje, TMS en Studio Pets. Je maakt gemakkelijk en snel een persoonlijke verjaardagskaart bij Greetz, óók al ben je net te laat. Het grote voordeel van alsnog een kaartje sturen ook al ben je de verjaardag vergeten? De ontvanger voelt zich nóg een keertje jarig dankzij jouw attentie!

Nooit meer een verjaardagskaart te laat sturen?

Wil je graag volgend jaar de jarige wel op tijd feliciteren? Dat begrijpen wij ook wel! Gebruik dan de verjaardagskalender van MyGreetz. Via een MyGreetz account upload je de verjaardagen die je nooit meer wil vergeten. Wij herinneren je dan ruim op tijd aan de verjaardagen zodat je geen verjaardagskaart te laat meer stuurt.

De leukste verjaardagsverrassingen

Wist je dat we bij Greetz nog veel meer hebben voor de jarige? Maak van elke verjaardag een feestje met ons grote assortiment aan verjaardagscadeaus. En met een eigen foto en tekst maak je iedere verjaardagswens uniek. Waarmee verras jij de jarige job?

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.