Bekijk meer

Fotokaarten

Fotokaarten

Jouw leukste foto’s op een kaart

Fotokaarten

Bestel eenvoudig je kaart

1. Kies de perfecte kaart

Altijd een passende kaart uit de grootste (online) collectie kaarten.

2. Maak de kaart persoonlijk

Voeg eventueel een eigen foto en/of tekst toe.

3. Selecteer het formaat

Keuze uit verschillende kaartformaten en envelopkleuren.

4. Kies de bezorgdatum

Voeg het adres toe en kies de gewenste bezorgdatum.

Fotokaart maken met jouw eigen foto's

Zelf een fotokaart maken is dé manier om een super persoonlijk kaartje te sturen. Kies voor een hippe fotokaart, foto collage of maak een eigen ontwerp: een blanco kaart met je eigen foto('s) of design. Voor elk moment kun je een unieke fotokaart maken. Een geboorte fotokaart met babyfoto, verjaardagskaart met foto van de jarige of een liefdeskaart met jouw mooiste selfie. Voor 22:00 uur besteld is morgen bezorgd!

Je fotokaart maken & bewerken

Jouw fotokaart zelf maken? Je kunt jouw foto eenvoudig uploaden en bewerken met gave foto effecten zoals zwart-wit en sepia, tekst, fotokaders en versieringen. Een eigen fotokaart maken is een creatief werkje waar best wat tijd in kan gaan zitten. Verras de ontvanger met jouw persoonlijke creatie. Wenskaarten met een foto krijgen vaak een speciaal plekje in huis en zijn extra leuk om te bewaren.

Fotokaart maken met je mobiele telefoon

Heb je een mooie foto gemaakt met je mobiel en wil je er een fotokaart van maken? Dan maak je waar je ook bent - op vakantie, in de trein of thuis op de bank - eenvoudig een fotokaart via de Greetz mobiele website of de Greetz-app. Je kunt de foto direct vanaf je mobiel op je kaart plaatsen.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.