Bekijk meer

Je hebt nog 12 uur 37 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Gebak Met Eigen Foto Of Naam

 (3)

Sorteren

Gebak Assortiment | 12 stuks

Gebak Assortiment | 12 stuks

€ 30,99

Appeltaart | 8 personen

Appeltaart | 8 personen

€ 18,99

Appeltaart | 12 personen

Appeltaart | 12 personen

€ 26,99

Gebak met foto en naam bestellen

Wil je gebak met daarop een foto of de naam van de ontvanger bestellen? Dan ben je bij Greetz helemaal aan het juiste adres. Bij ons ben je namelijk verzekerd van een origineel geschenk. Want wij zijn van mening dat het leuk is om iemand te verrassen met een cadeau, maar dat het nog vele malen leuker is wanneer deze verrassing uniek én gepersonaliseerd is. In ons ruime assortiment taarten, gebakjes en overige zoetigheden vind je dan ook talloze varianten die je kunt voorzien van een foto of zelfgeschreven tekst. Perfect dus voor een jarige job, een geslaagd nichtje of een collega die een jubileum viert. En de personaliseerde gebakjes en mini taartjes doen het ook erg goed wanneer je bijvoorbeeld je opa of oma wilt verrassen met iets lekkers bij de koffie.

Gebak met foto of naam: altijd een schot in de roos

Ben je binnenkort uitgenodigd voor een housewarming, jubileum of andere feestelijke gelegenheid? Bestel dan snel gebak met daarop de foto of naam van de ontvanger en maak je vrienden, collega’s of familie blij met dit vrolijke geheel. Want wat is er nu leuker dan het krijgen van een overheerlijk gebakje met daarop jouw naam of foto? Welke gebakjes het ook worden, bij Greetz is het altijd uniek, perfect en geheel volgens jouw verwachtingen.

Snel gebak met naam bestellen

Heb je de gebakjes op korte termijn nodig? Bij Greetz is dit geen enkel probleem. De bezorging kan maar liefst zes dagen per week plaatsvinden. Wij leveren van maandag tot en met zaterdag. Maar ook wanneer de gebakjes op zondag verorberd worden, kun je ze gerust de zaterdag ervoor laten leveren. Onze lekkernijen zijn zo vers dat ze ook de dag erna nog smaken alsof ze zojuist gemaakt zijn. Ga dus snel op zoek naar de leukste foto van de ontvanger, laat zijn of haar naam met mooie sierletters op het gebak schrijven of ga voor een ander persoonlijk tintje.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd