Bekijk meer

Je hebt nog 7 uur 39 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Taarten met eigen foto of naam

 (3)

Sorteren

Gebak Assortiment | 12 stuks

Gebak Assortiment | 12 stuks

€ 30,99

Appeltaart | 8 personen

Appeltaart | 8 personen

€ 18,99

Appeltaart | 12 personen

Appeltaart | 12 personen

€ 26,99

Fototaarten bestellen met eigen naam

Hoe je iemand echt kunt verrassen? Fototaarten! Kies ervoor om een fototaart met naam te bestellen. Dat maakt altijd indruk én het geeft je de kans op geheel eigen wijze iets te zeggen. Bij Greetz hebben we een breed assortiment met unieke designs, versieringen en mogelijkheden waardoor je een leuke, originele, creatieve en zeer speciale verrassing kunt samenstellen. Bovendien kan de gepersonaliseerde taart maar liefst zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag, thuis of op kantoor bezorgd worden. Een taart bestellen is bij Greetz heel eenvoudig en zal door de ontvanger zeker gewaardeerd worden.

Taart met foto en naam bestellen

Greetz staat bekend om haar unieke cadeaus. Elke order die je bij ons plaatst maakt gegarandeerd indruk en tovert een lach op het gezicht van de ontvanger. Wie vindt het immers niet fijn om een heerlijke taart te ontvangen? Als die taart dan ook nog gepersonaliseerd is met een mooi ontwerp of een persoonlijke foto of boodschap, zal het cadeau zeker met plezier in ontvangst genomen worden. Om er zeker van te zijn dat de taart net zo speciaal smaakt als dat hij eruitziet, schakelen we erkende bakkers in. Zij zorgen voor verse taarten die geheel voldoen aan jouw wensen. Een taart naar wens komt natuurlijk alleen tot stand als er voldoende keus is. Niet iedereen heeft immers dezelfde voorkeur qua smaak en ontwerp. Bij Greetz kies je daarom allereerst de taart die je wil uit een breed assortiment, vervolgens maak je het geheel persoonlijker door het toevoegen van een boodschap, een foto of een eigen afbeelding. Zo krijg je exact wat jij wilt.

Gepersonaliseerde taart bezorgen: een prachtig cadeau

De fototaarten met naam die je bij ons kunt bestellen zijn overigens niet alleen geweldig van smaak, ook de bezorging is van hoog niveau. De heerlijke slagroomtaarten of marsepeintaarten kunnen bezorgd worden waar je maar wilt. Thuis iemand verrassen, een collega feliciteren of een partner bedanken? In alle gevallen is Greetz de plek om een fototaart te bestellen. Wij zorgen vervolgens voor gekoeld transport en een perfecte bezorging van de mooie en stevig verpakte taart. Dat wordt smullen!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd