HOE MAAK JE EEN UITNODIGING BIJ GREETZ?


TEKSTEN VOOR OP EEN UITNODIGING

Een leuke uitnodigingstekst mag niet ontbreken op de uitnodiging, maar vergeet vooral niet de praktische zaken.

Praktische zaken om te vermelden op de uitnodiging

 • De naam van de jarige en hoe oud de jarige wordt.
 • De datum van het feestje (inclusief begintijd en eindtijd).
 • Adres en telefoonnummer.
 • Eventuele cadeauwensen.
 • Indien het kinderfeestje buitenshuis plaats vindt, vinden ouders dit vaak prettig om te weten. Ook kan hierdoor rekening worden gehouden qua kleding en spullen (te denken valt aan zwemkleding, sportkleding, kleren die vies mogen worden).
 • Heeft het feestje een bepaald thema? Vermeld dit in de uitnodiging! Niets is zo sneu als een kindje dat als enige niet verkleed is.
 • Geef in de uitnodiging ook aan of de kinderen blijven eten of niet. Vraag ook of ouders eventuele allergieën door willen geven. Zo kun je hier alvast rekening mee houden tijdens het doen van de boodschappen.
 • Worden de kinderen thuis gebracht of is het de bedoeling dat de ouders hen op komen halen?
 • Bij een kinderfeestje voor jonge kinderen is het gebruikelijk dat de ouders mee komen, vermeld duidelijk op de uitnodiging of papa & mama ook welkom zijn op het feestje.
 • Of je bij verhindering dit door wilt geven. Wel zo handig met de planning van de boodschappen en het inslaan van snoep en limonade.


PRIJSINFORMATIE UITNODIGINGEN MAKEN EN VERSTUREN

Heb je binnenkort een feestje? Nodig je vrienden en familie uit met een zelfgemaakte uitnodiging van Greetz. Hoe meer uitnodigingen je bestelt, hoe meer korting je krijgt. De prijzen zijn inclusief verwerkingskosten en gratis witte envelop. Verstuur je de uitnodigingen direct naar de ontvanger? Dan zijn de verzendkosten € 0,83 per uitnodiging. Wil je de uitnodigingen liever thuis ontvangen? Je kunt het pakketje met uitnodigingen naar jezelf versturen vanaf € 2,49 verzendkosten. Het is dan mogelijk om postzegels bij te bestellen à € 8,30 per 10 stuks.

AantallenAnsichtkaartDubbele kaart (incl. witte envelop)
1 - 2€ 1,50€ 2,25 - € 2,50
3 - 4€ 1,30€ 2,00
5 - 9€ 1,10€ 1,85
> 10€ 0,49 - € 0,99€ 0,99 - € 1,49
> 30€ 0,49 - € 0,89€ 0,89 - € 1,29
> 50€ 0,49 - € 0,79€ 0,89 - € 1,19
> 100€ 0,49 - € 0,69€ 0,89 - € 1,09
> 250€ 0,49€ 0,89 - € 1,09

* De getoonde prijzen zijn de minimale/maximale prijzen per uitnodiging en exclusief verzendkosten.


STAPPENPLAN KINDERFEESTJE ORGANISEREN

Kinderfeestje organiseren. Wat te doen en waar te beginnen?!

Zijn dit bekende vragen voor jou: waar en wanneer gaan we het kinderfeestje geven? Welke activiteit en/of thema? Wie gaan we allemaal uitnodigingen? Een kinderfeestje organiseren is best een dingetje want er moet veel geregeld worden. Graag helpen we je met het plannen van een kinderfeestje aan de hand van een stappenplan.

Wanneer is het kinderfeestje?

Klinkt logisch, maar bepaal eerst wanneer het feestje van je zoon of dochter gegeven wordt. Je kunt de ouders van de vriendjes en vriendinnetjes dan informeren wanneer het feestje is. Zij kunnen hier alvast rekening mee houden.

Waar is het feestje?

Bepaal waar het partijtje gegeven wordt. Dit kan thuis zijn, op locatie of thuis verzamelen en vanuit daar naar een locatie gaan. Mocht het feestje thuis plaatsvinden, dan kan je alvast ideeën op doen voor versieringen en een taart.

Wil je een kinderfeestje geven met een thema zoals prinsessen, actiehelden of Disney. Laat dit tijdig aan de ouders weten. Zij hebben dan voldoende tijd om een kostuum te kopen of zelfs te maken.

Kinderfeestje uitnodiging maken en versturen/uitdelen

Zoek samen met de jarige een leuke uitnodiging uit dat bij het verjaardagspartijtje past. Vermeld op de uitnodiging wanneer het feestje is, waar en hoe laat ze verwacht worden en of ze iets mee moeten nemen zoals zwemkleding of verkleed moeten komen. De uitnodigingen kunnen direct bij de genodigden bezorgd worden of nog leuker uitgedeeld worden op school.

Dé dag van het kinderfeestje

De verjaardag versieringen hangen door het huis. De verjaardagstaart is bezorgd. De fotocamera ligt klaar voor leuke herinneringsfoto’s voor later. Alles is geregeld.. Het feest kan beginnen!

Alle stappen op een rijtje:

4 tot 5 weken voor het kinderfeestje

 • Bepaal de datum wanneer het kinderfeestje gehouden wordt.

4 weken voor het kinderfeestje

 • Bepaal waar het feestje gegeven wordt, welke activiteiten er worden gedaan (binnens- of buitenshuis) of dat het een themafeestje wordt.
 • Verjaardagsfeestje buitenshuis? Reserveer de locatie en/of activiteit(en).

3 weken voor het kinderfeestje

 • Je dochter of zoon geeft aan wie ze op hun feestje willen hebben. Informeer de betreffende ouders, zodat ze daar rekening mee kunnen houden.
 • Maak een digitaal verlanglijstje en vermeld de link op de uitnodiging. Zo voorkom je dat de jarige dubbele cadeaus krijgt.
 • Maak en bestel de uitnodigingen, zodat ze op tijd bij de genodigden op de mat liggen of bij jezelf. Als je de uitnodigingen naar jezelf stuurt, dan kan je zoon of dochter de uitnodigingen zelf uitdelen op het schoolplein.

2 weken voor het kinderfeestje

 • Bestel de verjaardagstaart online of in de winkel.
 • Koop alvast de verjaardagsversieringen zoals ballonnen, slingers en feestelijke papierenbordjes voor de taart.


CADEAUTJE VOOR DE JARIGE

Een leuke uitnodiging kinderfeestje versturen via Greetz

Er is er één jarig hoera, hoera. Dat kan je wel zien dat is …….! Is je zoon of dochter binnenkort jarig en wordt dat groots gevierd met een kinderfeestje thuis, zwemfeestje, slaapfeestje, piratenfeest of prinsessenfeest? Bij Greetz heb je een ruime keuze uit leuke uitnodigingen voor een kinderfeestje die je zelf kunt maken voor zowel een jongen als voor een meisje. Is jouw kleine draak helemaal fan van Woezel & Pip of Disney karakters zoals Frozen, Cars of Mickey Mouse dan hebben wij dé uitnodigingen voor jou.

Kinderfeestje uitnodiging zelf maken

Wil je indruk maken met je uitnodiging? Dan hebben wij uitnodigingen voor een kinderfeestje waar je een grappige of lieve foto aan kunt toevoegen. Je kunt ook de uitnodiging helemaal zelf ontwerpen door een leuke foto, tekst en/of stickers toe te voegen aan de kaart. De gemaakte uitnodiging kun je naar jezelf versturen zodat ze op het schoolplein uitgedeeld kunnen worden of je laat ze direct versturen naar vriendjes en vriendinnetjes.

Uitnodiging eerste verjaardag

Wow wat vliegt een jaar voorbij! Je kleine man / kleine meid is alweer bijna een jaar. De eerste verjaardag vieren is een bijzonder moment die je graag deelt met familie en vrienden. Nodig iedereen uit met een leuke uitnodiging waar de jarige job met een foto of zelfs meerdere foto’s op staat. Bij Greetz heb je een ruime keuze uit hippe uitnodigingen voor een eerste verjaardag. Kies een leuke uitnodiging uit en ga aan de slag. In een aantal gemakkelijke stappen, maak je de uitnodiging naar wens. Wij zorgen ervoor dat de uitnodigingen bezorgd worden bij de genodigden.

Uitnodiging kinderfeestje voor een meisje

Is Elsa van Frozen haar heldin, maken Woezel & Pip haar aan het lachen of is haar lievelingsdier een paard? Welkom bij Greetz, want hier vind je de uitnodiging voor het kinderfeestje van je dochter. Maak de uitnodiging helemaal bijzonder door haar foto(‘s) op de voorkant van de uitnodiging te plaatsen. Vermeld op de voor- of binnenkant van de kaart wanneer het feestje is en wat de vriendjes en vriendinnetjes mee moeten nemen mocht dit nodig zijn zoals zwemkleding, slaapspulletjes of zelfs verkleed moeten komen omdat het een themafeestje is. Je dochter kan de uitnodigingen uitdelen op school of ze kunnen direct verstuurd worden naar de vriendjes en vriendinnetjes die komen.

Uitnodigingen kinderfeestje voor een jongen

Is Cars zijn lievelingsfilm, is hij gek op honden of speelt hij graag piraatje? Dan kunnen we jou blij maken, want deze kinderfeestje uitnodigingen vind je bij Greetz. Heb je veel leuke en grappige foto’s van je zoon, plaats deze dan op de voorkant van de uitnodiging. Maak de uitnodiging helemaal feestelijk door verjaardag versieringen te plaatsen op de uitnodiging. Vermeld op de uitnodiging waar en wanneer het feestje is en ze kunnen verstuurd worden. Vind je het leuker als je zoon de uitnodigingen zelf uitdeelt. Dat kan, want je kan de uitnodigingen naar jezelf versturen in een pakketje.