Verjaardag

Hoe laat jij de jarige stralen?

Inspiratie verjaardagswensen

Wil je een kaartje sturen naar een jarige job of jet en ben je op zoek naar een originele verjaardagswens? Wij helpen je! We geven je voorbeelden van teksten waarmee je niet alleen origineel bent, maar ook persoonlijk. Ga naar verjaardagswensen.

Wie bezorg jij een onvergetelijke dag?

Hoera! Feliciteer de jarige job of jet zeven dagen per week met Greetz. Laat de jarige zich extra speciaal voelen met een uniek, gepersonaliseerd cadeau. Bekijk het filmpje met blije ontvangers.

Deel jouw glimlach #greetzmoment

Kies nu jouw verrassing

Leuke, originele verjaardagscadeaus van Greetz

Hoera, er is iemand jarig! Wil je iemand een leuk verjaardagscadeausturen? Bij Greetz zit je goed.  Onze verrassingen houden namelijk wel van een feestje en zijn er graag bij.  We helpen je graag een handje met onze cadeautips. Van verjaardagsballonnen tot verjaardagsbloemen, van verjaardagskaarten tot verjaardagsmokken, we hebben ze allemaal in huis.

Cadeautips: het perfecte verjaardagscadeau

Een verjaardag begint met verjaardagspost. Als er een gekleurde enveloppe op de mat ligt weet je: dit wordt jouw dag! Uit ons ruime assortiment van meer dan 1600 verjaardagskaarten zit er zeker eentje om jouw verjaardagsverrassing mee te beginnen. Of jij nu iemand wil verrassen met een heerlijke fles speciaalbier of wijn, een mooie bos bloemen gaat versturen of een feestelijk assortiment bonbons op het oog hebt... uit de ruim 500 verjaardagscadeaus vind je altijd iets waarmee je de jarige kan verrassen.

Verjaardagscadeau met naam

Een leuk verjaardagscadeau is er een waarbij de jarige zelf de hoofdrol speelt. Hij of zij maakt de verrassing namelijk speciaal. Door een verjaardagscadeau met naam foto te kiezen wordt het echt een unieke verrassing. Zo zijn er speciale verjaardagsdranken met eigen etiket. Maar vergeet de verjaardagskaart niet. Met foto en tekst feliciteer je iemand op een leuke manier. En het is echt niet te missen wie de jarige is!