Er is er één jarig, hoera, hoera! Welke jarige job of jet wil jij feliciteren? Wij helpen je attent te zijn en doen er alles aan om het feestje compleet te maken, ook als je er niet bij kan zijn.

Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Klik hier voor de bezorginformatie.


Populaire verrassingen


Wat mag het kosten?


best verkochte verjaardagskaarten


Inspiratie verjaardagswensen

Wil je een kaartje sturen naar een jarige job of jet en ben je op zoek naar een originele verjaardagswens? Wij helpen je! We geven je voorbeelden van teksten waarmee je niet alleen origineel bent, maar ook persoonlijk.

✔ Maak jouw verrassing extra persoonlijk met eigen foto’s en/of tekst

✔ Zeven dagen per week de jarige job of jet feliciteren


Altijd op tijd om de jarige te verrassen

Onthoud bijzondere dagen met de Momentenkalender. Voeg verjaardagen toe aan jouw persoonlijke kalender en wij geven jou een seintje als het bijna zover is. En doe je dat nu, dan ontvang je bij 5 nieuwe kalendermomenten een gratis kaart.


Kies nu jouw verrassing

Leuke, originele verjaardagscadeaus van Greetz

Hoera, er is iemand jarig! Wil je iemand een leuk verjaardagscadeau sturen? Bij Greetz zit je goed.
Onze verrassingen houden namelijk wel van een feestje en zijn er graag bij. We helpen je graag een handje met onze cadeautips. Van verjaardagsballonnen tot verjaardagsbloemen, van verjaardagskaarten tot verjaardagsmokken, we hebben ze allemaal in huis.

Cadeautips: het perfecte verjaardagscadeau

Een verjaardag begint met verjaardagspost. Als er een gekleurde enveloppe op de mat ligt weet je: dit wordt jouw dag! Uit ons ruime assortiment van meer dan 1600 verjaardagskaarten zit er zeker eentje om jouw verjaardagsverrassing mee te beginnen. Of jij nu iemand wil verrassen met een heerlijke fles speciaalbier of wijn, een mooie bos bloemen gaat versturen of een feestelijk assortiment bonbons op het oog hebt... uit de ruim 500 verjaardagscadeaus vind je altijd iets waarmee je de jarige kan verrassen.

Verjaardagscadeau met naam

Een leuk verjaardagscadeau is er een waarbij de jarige zelf de hoofdrol speelt. Hij of zij maakt de verrassing namelijk speciaal. Door een verjaardagscadeau met naam foto te kiezen wordt het echt een unieke verrassing. Zo zijn er speciale verjaardagsdranken met eigen etiket. Maar vergeet de verjaardagskaart niet. Met foto en tekst feliciteer je iemand op een leuke manier. En het is echt niet te missen wie de jarige is!