Met verjaardagskaarten van Greetz zijn jouw verjaardagswensen altijd uniek!

Wist je dat je met de MyGreetz kalender nooit meer een verjaardag vergeet? Je krijgt een melding zodra het tijd is om een verrassing te bestellen voor de jarige. Wil je ook zo'n handige verjaardagskalender? Maak dan een account aan!

  • Bedenk een origineel thema voor jouw verjaardagsfeestje en pas de kaart hierop aan.
  • Stuur de kaarten in een pakketje naar jezelf en voeg confetti (of iets anders) toe aan de envelop!
  • Crea bea? Kies een blanco kaart en ontwerp jouw uitnodiging helemaal zelf!

Leuke, originele verjaardagscadeaus van Greetz

Hoera, er is iemand jarig! Wil je iemand een leuk verjaardagscadeau sturen? Bij Greetz zit je goed. Onze verrassingen houden namelijk wel van een feestje en zijn er graag bij. We helpen je graag een handje met onze cadeautips. Van verjaardagsballonnen tot verjaardagsbloemen, van verjaardagskaarten tot verjaardagsmokken, we hebben ze allemaal in huis.

Cadeautips: het perfecte verjaardagscadeau

Een verjaardag begint met verjaardagspost. Als er een gekleurde enveloppe op de mat ligt weet je: dit wordt jouw dag! Uit ons ruime assortiment van meer dan 1600 verjaardagskaarten zit er zeker eentje om jouw verjaardagsverrassing mee te beginnen. Of jij nu iemand wil verrassen met een heerlijke fles speciaalbier of wijn, een mooie bos bloemen gaat versturen of een feestelijk assortiment bonbons op het oog hebt... uit de ruim 500 verjaardagscadeaus vind je altijd iets waarmee je de jarige verrast op jouw manier.

Verjaardagscadeau met naam

Een leuk verjaardagscadeau is er een waarbij de jarige zelf de hoofdrol speelt. Hij of zij maakt de verrassing namelijk speciaal. Door een verjaardagscadeau met naam foto te kiezen wordt het echt een unieke verrassing. Zo zijn er bijzondere verjaardagsballonnen met naam en speciale verjaardagsdranken met eigen etiket. Maar vergeet de verjaardagskaart niet. Met foto en tekst feliciteer je iemand op jouw manier. En het is echt niet te missen wie de jarige is!

Een originele verjaardagswens

Heb jij moeite met het schrijven een originele verjaardagswens? Om je te inspireren en op weg te helpen met het schrijven van een leuke tekst of spreuk op je verjaardagskaart bekijk je onze verjaardagsteksten pagina.

Wat zijn de bekende verjaardagsliedjes?

Of je nu een eerste verjaardag of vijftigste verjaardag gaat vieren, verjaardagsliedjes maken het feest altijd compleet. Er bestaan ontzettend veel verjaardagsliedjes en deze kan jij ongetwijfeld meezingen:

Lang zal hij leven...

Happy birthday to you...

Twee violen en een trommel en een fluit,
Want Judith die is jarig en de vlangen hangen uit....

Er is er een jarig, hoera, hoera,
Dat kun je wel zien dat is....

Kan jij niet op het verjaardagsfeest zijn maar wil je de jarige toch in een opperbeste feeststemming brengen? Geen probleem, want Greetz heeft ook Soundz geluidskaarten. Dat zijn kaarten die een liedje afspelen voor de jarige zodra hij of zij de kaart opent!