Winkelmandje

Verras met vrolijke tulpen!

Wil je iemand verrassen met een vrolijk boeket tulpen per post?! Dat kan bij Greetz! Op deze manier kan de ontvanger de bloemen ook ontvangen als hij of zij niet thuis is. Onze mooie tulpen laat je bezorgen voor €2,95 verzendkosten en zijn gegarandeerd 7 dagen vers.  Brievenbusbloemen worden verzonden zonder water. Ze worden verpakt in folie wat ervoor zorgt dat de bloemen vers blijven. De bloemen slapen als het ware. Zodra de ontvanger de brievenbusbloemen heeft ontvangen haalt deze ze uit het folie en zijn de bloemen klaar voor de vaas. De bloemen blijven gegarandeerd 7 dagen vers.

Tulpen zijn de perfecte bloemen voor het voorjaar. Bij Greetz vind je een uitgebreid assortiment tulpen in allerlei gemengde kleuren en perfect om een glimlach op het gezicht van de ontvanger te toveren. De tulpen zijn van topkwaliteit omdat ze rechtstreeks van de veiling bezorgd worden. Je maakt je verrassing extra groot door er een kaartje bij te doen met jouw persoonlijke bericht. Bij Greetz is het binnen een paar stappen geregeld. Wie ga jij verrassen met een vrolijk boeket van gemengde kleuren tulpen? Want zeg nou zelf, wie wordt er niet blij van een mooie bos vrolijke tulpen?

Tulpen nog dezelfde dag bezorgd

Bestel je op een werkdag voor 14:00? Dan bezorgen we de tulpen nog dezelfde dag als je wilt. Wanneer je voor 22:00 bestelt, dan kunnen we ze de volgende dag al brengen. Ook in het weekend. De bloemen worden geleverd op water en blijven gegarandeerd 8 dagen vers. Planten bezorgen we in een bijpassende pot.

1 resultaat gevonden.
Prijs  
Boeket Fluweel € 23,95
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
1 resultaat gevonden.