Meest gegeven cadeaubonnen

Momento cadeau boxen

Bol.com cadeaukaart

Gift For You borrel voor twee


Meest gegeven boeken

Bucketlist Reizen​
Marloes de Hooge

€20,00

Het bucketlist boek voor koppels
Elise de Rijck

€ 18,99

Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt
​Haemin Sunim
€15,99

Alleen bij Greetz kun je jouw gekozen boek als echt cadeautje versturen! Ga je voor cadeaupapier met foto of naam? Of voeg je een kaartje toe? Bekijk de video voor meer informatie.


Zo verstuur je jouw verrassing

1. Kies je verrassing
2. Voeg evt. cadeaupapier
toe bij je boek
3. Voeg evt. een (mini)kaart toe
4. Voeg het adres toe en kies de gewenste bezorgdatum

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

De leukste boeken en cadeaubonnen om te versturen en te ontvangen

Wil je iemand verrassen met een écht persoonlijk cadeau, wat helemaal past bij die persoon? Kies dan voor een boek of een cadeaubon! Er wordt weleens gezegd dat een boek of een cadeaubon misschien niet het meest originele cadeau is, maar het is gegarandeerd wel een zeer geslaagd cadeau. Helemaal wanneer je de favorieten auteur of de favoriete winkel weet. Binnen ons boeken assortiment hebben we voor ieder wat wils; voor de kookliefhebber hebben we kookboeken, voor de fanatiekeling hebben we hobbyboeken, voor de reisliefhebbers hebben we reisboeken en voor gewoon de leesliefhebbers hebben we boeken in de genres thrillersen romans. Wil je liever toch een cadeaukaart geven? Ook daarin hebben we een breed assortiment. Verras iemand met een wellness & beauty cadeaukaart om even heerlijk te ontspannen, met een Bol.com of Bijenkorf kaart om even flink te gaan shoppen of een belevenis cadeaubon om iets te ondernemen zoals naar de film met de Pathé cadeaubon.


Boeken en cadeaubonnen bezorgd wanneer jij wilt, zelfs vandaag of morgen nog

Heb je vandaag te horen gekregen dat iemand iets te vieren heeft en wil je direct verrassen? Of is er juist een vervelend bericht binnen gekomen en wil je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt? Wanneer je bij Greetz voor 14:00 uur je boek of cadeaubon besteld, zullen wij die dezelfde dag nog bezorgen. Zo kun je direct attent zijn! Mag het ook de volgende dag bezorgd worden, of wil je iets vooruit plannen? Ook dat kan. Op de bezorgpagina kun je aangeven wanneer je wilt dat wij jouw verrassing bezorgen. Je hoeft alleen maar een adres, een datum en een tijdstip door te geven. Ook doen wij er alles aan om fraude met de cadeaubonnen te voorkomen. Zo activeren wij de cadeaukaart pas na 48 uur. Mocht de cadeauaart om wat voor reden niet aankomen, dan is het geld niet verloren.

Uniek! Maak je boeken verrassing compleet met cadeaupapier met eigen foto of naam

Wil je jouw verrassing uniek maken en eentje om nooit te vergeten? Laat dan je uitgezochte boek inpakken met cadeaupapier waar je de naam, de leeftijd en of de foto van de ontvanger op kunt zetten. Is er iemand jarig? Plaats een leuke felicitatie tekst en de leeftijd van de jarige job op het cadeaupapier. Of wil je je beste vriendin bedanken omdat ze er altijd voor je is? Een foto van jullie samen is dan super leuk om te sturen. Deze kan vervolgens bewaard en ingelijst worden.