Helaas zijn onze cadeaubonnen tijdelijk niet beschikbaar, je kan nog wel verrassen met een ander cadeau

Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Klik hier voor de bezorginformatie.


Best verkochte cadeaubonnen

Alleen bij Greetz kun je jouw gekozen boek als echt cadeautje versturen! Voeg je een kaartje toe? Bekijk de video voor meer informatie.


Zo verstuur je jouw verrassing

1. Kies je verrassing
2. Voeg evt. een (mini)kaart toe
3. Voeg het adres toe
4. Kies de gewenste bezorgdatum

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

De leukste boeken en cadeaubonnen om te versturen en te ontvangen

Wil je iemand verrassen met een écht persoonlijk cadeau, wat helemaal past bij die persoon? Kies dan voor een boek of een cadeaubon! Er wordt weleens gezegd dat een boek of een cadeaubon misschien niet het meest originele cadeau is, maar het is gegarandeerd wel een zeer geslaagd cadeau. Helemaal wanneer je de favorieten auteur of de favoriete winkel weet. Binnen ons boeken assortiment hebben we voor ieder wat wils; voor de kookliefhebber hebben we kookboeken, voor de fanatiekeling hebben we hobbyboeken, voor de reisliefhebbers hebben we reisboeken en voor gewoon de leesliefhebbers hebben we boeken in de genres thrillersen romans. Wil je liever toch een cadeaukaart geven? Ook daarin hebben we een breed assortiment. Verras iemand met een wellness & beauty cadeaukaart om even heerlijk te ontspannen, met een Bol.com of Bijenkorf kaart om even flink te gaan shoppen of een belevenis cadeaubon om iets te ondernemen zoals naar de film met de Pathé cadeaubon.

Boeken en cadeaubonnen bezorgd wanneer jij wilt

Heb je te horen gekregen dat iemand iets te vieren heeft en wil je iemand verrassen? Of is er juist een vervelend bericht binnen gekomen en wil je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt? Wanneer je bij Greetz voor 22:00 uur je boek of cadeaubon besteld, zullen wij het dezelfde dag nog verzenden. Mag het ook een andere dag bezorgd worden? Ook dat kan. Op de bezorgpagina kun je aangeven wanneer je wilt dat wij jouw verrassing bezorgen. Je hoeft alleen maar een adres, een datum en een tijdstip door te geven. Ook doen wij er alles aan om fraude met de cadeaubonnen te voorkomen. Zo activeren wij de cadeaukaart pas na 48 uur. Mocht de cadeauaart om wat voor reden niet aankomen, dan is het geld niet verloren.