Uniek en persoonlijk
Een smakelijke verrassing
Verleidelijke merken

Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Lees meer >


Top 4 momenten


Populaire chocolade

Wie verras jij met iets lekkers? Bekijk hiernaast het filmpje met blije ontvangers.

Met chocolade, taart of gebak van Greetz geef je een smakelijke verrassing! Al dit lekkers wordt verstuurd in een mooie verzendverpakking om je verrassing nog groter te maken.


Zo verstuur je jouw verrassing

1. Kies je geschenk
2. Voeg evt. foto
en/of naam toe
3. Voeg evt. een
(mini)kaart toe
4. Voeg adres toe
en kies gewenste
bezorgdatum

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Chocola of gebak cadeau geven

Er is altijd wel een reden om iemand te verrassen! Of het nu gaat om een verjaardag, nieuwe baan, verhuizing, bedankje - en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Één ding is zeker: niets is zo leuk als iemand verrassen met taart of chocolade, want met iets 'lekkers' maak je iedereen blij! Sweets for your sweet ;)

Taart en chocolade met naam en foto

Ook voor andere speciale momenten, zoals Valentijn, Moederdag of kerst is chocolade of gebak een smakelijk én origineel cadeau. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan lekkere verrassingen die je kunt personaliseren door bijvoorbeeld een naam, tekst of eigen foto('s) toe te voegen. Bekijk hier al het lekkers met foto en tekst.

Chocola of gebak online bestellen bij Greetz

Iemand trakteren op iets lekkers, was nog nooit zo leuk. Je bestelt je verrassing snel en eenvoudig online. Bovendien worden alle cadeaus verstuurd in een mooie verzendverpakking, om de verrassing nog groter te maken! Maak je chocoladecadeau of taart-verrassing compleet met een wenskaart van Greetz.

Zakelijk verrassen

Ook op zakelijk gebied zijn er volop mogelijkheden, bijvoorbeeld wanneer je een medewerker wilt verrassen of op zoek bent naar een passend relatiegeschenk. Er zijn verschillende producten waaraan je een bedrijfsnaam of logo kunt toevoegen. Bekijk hier ons zakelijke assortiment lekkers.