We denken allemaal wel eens aan iemand die een moeilijke tijd doormaakt, maar we zeggen het vaak niet. Omdat het lastig is of we niet goed weten wat we moeten zeggen. Dat is zonde, want het gaat er niet zozeer om wat je zegt, maar dát je iets zegt.
Dat je iets doet.


Uitgelicht


Wat mag het kosten?


Inspiratieteksten

Er zijn veel situaties waarin je aan iemand kunt denken. Wil je iemand een steuntje in de rug geven omdat hij of zij een moeilijke tijd doormaakt? Is er iemand die je mist of is een dierbare ernstig ziek? Soms is het lastig om de juiste woorden te vinden. We helpen je graag op weg met onze kaartteksten en tips.

Laat weten dat je aan iemand denkt. Met lieve woorden, een hart onder de riem of een opkikkertje. Alles om diegene, al is het maar voor even, beter te laten voelen


Kies nu jouw verrassing

Denken aan

We denken allemaal wel eens aan iemand die een moeilijke tijd doormaakt. Niet altijd weten we wat we op zo’n moment moeten zeggen. Het is soms lastig om de juiste, steunende woorden te vinden. Toch kan een klein gebaar vaak al veel betekenen. Ben je op zoek naar een denken aan kaart met een lieve tekst of naar een mooie bos bloemen? Bij Greetz vind je voor ieder moment een passend geschenk.

Veel liefs door de brievenbus

Greetz heeft een ruim aanbod aan sterkte kaartjes. Kaartjes met verzachtende woorden of een lieve gelukwens. Wil je een dierbare een bijzonder moment of een mooie herinnering doen herleven? Kies dan voor een gepersonaliseerde kaart met eigen foto of met aanpasbare naam en/of tekst. Vind voor elke situatie de juiste kaart bij Greetz.

Laat je inspireren en maak jouw verrassing compleet

Het is niet altijd even makkelijk om de juiste woorden op papier te krijgen. Zeker niet als het gaat om een dierbare die in een lastige situatie verkeerd. Wij verzamelden de mooiste teksten om je op weg te helpen. Bekijk onze sterkte- en beterschap wensen of condoleanceteksten en laat je inspireren. Mag een liefdevol cadeau niet ontbreken? Kijk dan eens naar ons brede assortiment met denken aan cadeaus. Zo maak je jouw verrassing helemaal compleet.