Maak van jouw mooiste foto’s een blijvende herinnering! Verras bijvoorbeeld de jarige met een fotokaart waar jullie samen opstaan, de kersverse ouders met een foto van hun pasgeboren kindje of de liefde van je leven met leuke en grappige foto’s op een hippe kaart design.

Veel plezier met het maken van je eigen kaart :)


Voor elk moment een fotokaart


Bestel eenvoudig je verrassing

Fotokaart maken met jouw eigen foto's

Zelf een fotokaart maken is dé manier om een super persoonlijk kaartje te sturen. Kies voor een hippe fotokaart, foto collage of maak een eigen ontwerp: een blanco kaart met je eigen foto('s) of design. Voor elk moment kun je een unieke fotokaart maken. Een geboorte fotokaart met babyfoto, verjaardagskaart met foto van de jarige of een liefdeskaart met jouw mooiste selfie. Voor 22:00 uur besteld is morgen bezorgd!

Je fotokaart maken & bewerken

Jouw fotokaart zelf maken? Je kunt jouw foto eenvoudig uploaden en bewerken met gave foto effecten zoals zwart-wit en sepia, tekst, fotokaders en versieringen. Een eigen fotokaart maken is een creatief werkje waar best wat tijd in kan gaan zitten. Als je inlogt in je Greetz account (MYGreetz) kun je jouw kaart tussentijds opslaan en op een later moment afmaken. Ook worden de foto's die je op je kaart plaatst automatisch opgeslagen in jouw foto bibliotheek zodat je ze de volgede keer gemakkelijk kunt hergebruiken. Verras de ontvanger met jouw persoonlijke creatie. Wenskaarten met een foto krijgen vaak een speciaal plekje in huis en zijn extra leuk om te bewaren.

Fotokaart maken met je mobiele telefoon

Heb je een mooie foto gemaakt met je mobiel en wil je er een fotokaart van maken? Dan maak je waar je ook bent - op vakantie, in de trein of thuis op de bank - eenvoudig een fotokaart via de Greetz mobiele website of de Greetz app. Je kunt de foto direct vanaf je mobiel op je kaart plaatsen.