Winkelmandje
FOTOKAARTEN

Zoek een leuke fotokaart uit voor de jarige, het nieuwe bruidspaar of de liefde van je leven. Plaats de mooiste of grappigste foto op de voorkant van de kaart.

Bekijk alle fotokaarten
COLLAGE KAARTEN

Maak van de mooiste, leukste en/of grappigste foto's een collage kaart. Je kunt een collage maken met twee, drie of zelfs meer foto's.

Bekijk alle collage kaarten
COVERZ KAARTEN

Zet het pasgeboren kindje, je vriend of vriendin die jarig is op de cover van een tijdschrift. Pas de foto en tekst aan op de kaart.

Bekijk alle coverz kaarten
EIGEN ONTWERP KAARTEN

Maak je kaart helemaal zelf met een eigen ontwerp. Plaats een leuke foto, grappige tekst en sticker(s) op de voorkant.

Bekijk alle eigen ontwerp kaarten

VOOR ELKE GELEGENHEID


EXCLUSIEVE COLLECTIES


HOE MAAK JE EEN KAART

Fotokaart maken met jouw eigen foto's

Zelf een fotokaart maken is dé manier om een super persoonlijk kaartje te sturen. Kies voor een hippe fotokaartfoto collage of maak een eigen ontwerp: een blanco kaart met je eigen foto('s) of design. Voor elk moment kun je een unieke fotokaart maken. Een Geboorte fotokaart met babyfoto, verjaardagskaart met foto van de jarige of een liefdeskaart met jouw mooiste selfie. Voor 22:00 uur besteld is morgen bezorgd!

Je fotokaart maken & bewerken

Jouw fotokaart zelf maken? Je kunt jouw foto eenvoudig uploaden en bewerken met gave foto effecten zoals zwart-wit en sepia, tekst, fotokaders en versieringen. Een eigen fotokaart maken is een creatief werkje waar best wat tijd in kan gaan zitten. Als je inlogt in je Greetz account (MYGreetz) kun je jouw kaart tussentijds opslaan en op een later moment afmaken. Ook worden de foto's die je op je kaart plaatst automatisch opgeslagen in jouw foto bibliotheek zodat je ze de volgede keer gemakkelijk kunt hergebruiken. Verras de ontvanger met jouw persoonlijke creatie. Wenskaarten met een foto krijgen vaak een speciaal plekje in huis en zijn extra leuk om te bewaren.

Fotokaart maken met je mobiele telefoon

Heb je een mooie foto gemaakt met je mobiel en wil je er een fotokaart van maken? Dan maak je waar je ook bent - op vakantie, in de trein of thuis op de bank - eenvoudig een fotokaart via de Greetz mobiele website of de Greetz app. Je kunt de foto direct vanaf je mobiel op je kaart plaatsen.