Populaire verrassingen


Wat mag het kosten?


Inspiratie geboortewensen

Wil je een kaartje sturen naar een papa en/of mama? Er zijn mensen die zo een geboortewens uit hun mouw schudden, maar niet iedereen is daarvoor in de wieg gelegd. Want hoe kom je nou tot een unieke felicitatie? Wij geven je voorbeelden van teksten waarmee je niet alleen origineel bent, maar ook persoonlijk.

✔ Maak jouw verrassing extra persoonlijk met eigen foto’s en/of tekst

✔ Zeven dagen per week de kersverse papa en/of mama feliciteren


Kies nu jouw verrassing

Geboorte

Kindje geboren? Verras de kersverse papa’s en/of mama’s op jouw manier. Bij Greetz hebben we een breed assortiment aan geboorte cadeaus. Feliciteer met een mooie bos bloemen, een leuke knuffel of een prachtige geboorte ballon. Maak je verrassing compleet met een persoonlijk kaartje.

Het perfecte kaartje vind je bij Greetz

Greetz heeft een ruim aanbod met geboorte felicitatie kaarten. Denk bijvoorbeeld aan humor geboorte felicitatie kaartje, een kaartje met dieren of een gepersonaliseerde kaart met naam. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een fotokaart met de allereerste foto van de pasgeborene. Daarmee maak je je verrassing nog persoonlijker. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspiratie en schrijftips

Als je het perfecte kaartje hebt gevonden dan hoef je er alleen nog maar iets op te schrijven. Er zijn mensen die een passende tekst zo uit hun mouw schudden maar dit is helaas niet voor iedereen weggelegd. Om je een beetje op weg te helpen geven we je schrijftips én verzamelden we de leukste teksten. Bekijk deze geboorte teksten en laat je inspireren.