Uniek verrassen met
een persoonlijke touch

Bij Greetz kun je je cadeau extra persoonlijk maken. Je kunt nu erg eenvoudig het cadeau voor de kleine laten personaliseren met een naam en/of foto naar keuze op bijvoorbeeld een badjas, bordje of ballon. Je kunt de naam of de tekst op de verrassing gemakkelijk aanpassen. Met een gepersonaliseerd kraamcadeau scoor je gegarandeerd punten!

Bekijk het assortiment ⇒


De kleine groots verrassen

Een origineel
kraamcadeau

Verras de kersverse mama of papa en de kleine met een ballon! Deze zwevende verrassing is gegarandeerd een succes. En het mooie is: hij blijft minstens 8 dagen zweven! Wauw!

Wanneer de ontvanger de doos opent vliegt de ballon langzaam uit de doos omhoog, dan is de verrassing pas écht compleet.


Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Kraamcadeaus van Greetz

Op zoek naar een origineel kraamcadeau met naam? Een geboortecadeau waarmee je ouders en baby op een bijzondere manier kunt verrassen? Of ga je binnenkort op kraambezoek en heb je weinig tijd de stad nog in te gaan? Ook voor een geboorte heeft Greetz de leukste cadeaus die je gewoon thuis online kunt bestellen en kunt laten versturen. En of je dit nu rechtstreeks naar de kersverse ouders laat sturen of naar jezelf zodat je het tijdens de kraamvisite mee kunt nemen, maakt hierbij niet uit. Een cadeau voor de geboorte van een meisje, jongen of meerling koop je eenvoudig via Greetz. Voor iedere geboorte geef jij voortaan het meest originele kraamcadeau. Bij Greetz kun je je kraamcadeau ook personaliseren. Laat bijvoorbeeld de naam van de kleine op een knuffetje borduren.

Kraamcadeau tips

Er zijn tal van cadeaus te bedenken die je kunt geven wanneer een baby is geboren. Wil jij zonder stress een leuk cadeau voor de geboorte van een kleintje op de kop tikken? Bekijk dan de Greetz kraamcadeaus. Je kunt selecteren op jongen en meisje, maar ook op prijs. Lang zoeken is er niet meer bij. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stoer slabbetje, de allerliefste knuffel, slofjes of een knuffeldoek. Vandaag besteld = morgen bezorgd. Dezelfde dag nog bezorgen? Ook dat is mogelijk bij bestellingen voor 13:00u! Vergeet niet om een kaartje met persoonlijke boodschap toe te voegen.