Populaire verrassingen


Wat mag het kosten?

Wie stuur jij een kraamcadeau?
Lief, klein, uniek, bijzonder! Verras de leukste mama en/of papa en hun kleintje met een gepersonaliseerd cadeau. Bekijk het filmpje met een blije ontvanger.


Kies nu jouw verrassing

Kraamcadeaus van Greetz

Op zoek naar een origineel kraamcadeau met naam? Een geboortecadeau waarmee je ouders en baby op een bijzondere manier kunt verrassen? Of ga je binnenkort op kraambezoek en heb je weinig tijd de stad nog in te gaan? Ook voor een geboorte heeft Greetz de leukste cadeaus die je gewoon thuis online kunt bestellen en kunt laten versturen. En of je dit nu rechtstreeks naar de kersverse ouders laat sturen of naar jezelf zodat je het tijdens de kraamvisite mee kunt nemen, maakt hierbij niet uit. Een cadeau voor de geboorte van een meisje, jongen of meerling koop je eenvoudig via Greetz. Voor iedere geboorte geef jij voortaan het meest originele kraamcadeau. Bij Greetz kun je je kraamcadeau ook personaliseren. Laat bijvoorbeeld de naam van de kleine op een spaarpot drukken.

Kraamcadeau tips

Er zijn tal van cadeaus te bedenken die je kunt geven wanneer een baby is geboren. Wil jij zonder stress een leuk cadeau voor de geboorte van een kleintje op de kop tikken? Bekijk dan de Greetz kraamcadeaus. Je kunt selecteren op jongen en meisje, maar ook op prijs. Lang zoeken is er niet meer bij. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stoer slabbetje, de allerliefste knuffel, slofjes of een knuffeldoek. Vandaag besteld = morgen bezorgd. Vergeet niet om een kaartje met persoonlijke boodschap toe te voegen.