Moederdag 2018 - Hoe verras jij haar?

13 mei 2018 is het weer Moederdag, een maand voor Vaderdag. De dag om moeder, schoonmoeder, oma, zus of vriendin te zeggen hoe fijn het is dat ze er zijn. En wat is nou leuker dan om dat te doen op een persoonlijke manier? Bij Greetz vind je altijd een geschikt Moederdag cadeau. Tussen onze Moederdag cadeaus vind je prachtige boeketten, ballonnen, chocolade, Rituals badproducten en nog veel meer. Maak je Moederdag cadeau extra speciaal door er een lieve moederdag kaart aan toe te voegen en je cadeau luxe in te laten pakken door de Greetz inpakservice.

Moederdag ideeën en tips

Bij Greetz vind je unieke Moederdag cadeaus en Moederdag kaarten om je moeder, schoonmoeder of misschien zelfs je grootmoeder een lieve boodschap te sturen. Greetz heeft unieke collecties van hippe merken zoals Lief!, Blond Amsterdam, maar ook RUMAG en Loesje.

Je kan jouw cadeau extra persoonlijk maken met een foto of tekst. In het Moederdag fotocadeau assortiment vind je te personaliseren wijnen, fotolijsten, fotomokken, chocolade en meer! Je plaatst eenvoudig jouw favoriete foto op je cadeau. Exclusief bij Greetz: Verras je moeder met Merci chocolade met jouw eigen foto of tekst op de verpakking. Inspiratie voor op de kaart of het cadeau nodig? Bekijk dan onze moederdag gedichten en tips.

Fijne Moederdag!

Moederdag 2018 zal geen echte Moederdag zijn als je haar naast het lekker ontbijtje op bed ook niet verrast met een mooie bos moederdag bloemen. We hebben zo veel soorten bloemen, dus haar lievelingsbloemen hebben we sowieso. Daarmee maak je jouw verrassing voor Moederdag al heel bijzonder. Er zijn tulpen, rozen, chrysanten, gerbera's, lelies en zelfs hortensia's. Samen met een mooie Moederdagkaart maak je er een dag van om nooit te vergeten. Extra leuk: wij bezorgen al jouw Moederdag verrassingen ook óp zondag 13 mei!

Zo haal je alles in huis om haar een fijne moederdag te wensen.

Fijne Moederdag!