Bekijk meer

Bloemen bezorgen in Amsterdam

Op zoek naar een bloemist in Amsterdam?

Zoek niet verder naar een bloemist in Amsterdam, want de meest verse bloemen in Amsterdam krijg je bij Greetz. Waarom dat zo is? Greetz werkt samen met kwekers en de bloemenveiling in Aalsmeer. Omdat de bloemenveiling zo dicht bij Amsterdam ligt hoeven de bloemen niet eerst naar een bloemist in Amsterdam. Zo garanderen we dat je bloemen 8 dagen vers blijven. Wij verwerken de bloemen dagvers in onze boeketterie waarna de boeketten direct naar de ontvanger in Amsterdam worden verstuurd. Vanaf het moment dat je bij Greetz een bestelling hebt geplaatst gaat onze bloemist aan de slag om de boeketten te schikken met dagverse bloemen. Zodra het boeket klaar is gaat deze met de koerier richting Amsterdam om het boeket te bezorgen bij jouw dierbare vriendin, zus, moeder, kennis of relatie. 

Bloemen bezorgen Amsterdam

Heb je geen tijd om naar een bloemenwinkel in Amsterdam te gaan, omdat je niet uit Amsterdam komt of omdat je geen tijd hebt om naar een bloemenwinkel te gaan, geen zorgen! Greetz levert alle dagen van de week dagverse bloemen in Amsterdam, zelfs op zondag. Wij hebben een snelle levering want voor 23.00 uur besteld, is dezelfde dag nog verstuurd in Amsterdam. Je bloemen vooruit bestellen kan natuurlijk ook, zet jouw order nu alvast klaar en vergeet nooit meer een verjaardag of ander speciaal moment.

Tulpen uit Amsterdam...

De tulpen uit Amsterdam zijn natuurlijk wereldberoemd. Maar bij Greetz bezorgen we rozen, lelies, chrysanten en nog veel meer verschillende soorten bloemen in Amsterdam. Iedere bloem heeft een andere betekenis, dus is er altijd een bloem of boeket passend voor degene die jij wil verrassen.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.