Bekijk meer

Kerstboeketten en kerststukjes

Verras met het ultieme kerstgevoel

De decembermaand en in het bijzonder kerst is een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Vooral dit jaar, wat een erg bijzondere jaar is geweest, is het extra mooi om iemand in het zonnetje te zetten en te laten weten dat je aan hem/haar denkt.

Wie heeft jou zo’n mooi en bijzonder jaar bezorgd? Je partner omdat hij/zij je altijd aan het lachen maakt, geweldige moeder/vader die altijd voor je klaarstaat of beste vriend(in) voor al die gezellig avondjes. Verras degene op jouw manier met een prachtig kerststukje, om het extra kerstgevoel in huis te halen.

Dit jaar zijn de frisse, maar ook warme en sprankelende tinten zoals goud en veel bladgroen dé kersttrends. Het gevoel van luxe en glamour staat op de voorgrond. Deze stijl is geïnspireerd op een luxe boutiquehotel dat prachtig gedecoreerd is met warme tinten. Ook bieden we de Hyacint aan en de Amaryllis die je een gevoel van vriendschap en genegenheid geeft. Ideale eigenschappen voor dit bijzondere jaar.

Zit jouw bloem hier niet tussen, verras dan een kerststukje vol met fijn bladgroen dat een frisse en tegelijkertijd warm gevoel in huis geeft. Of met een kerstster, want als íets kerst uitstraalt…

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.