Bekijk meer
Vandaag besteld, vanaf dinsdag bezorgd (i.v.m. Pinksteren).

Kinderservies baby & kids

 (2)
Done by Deer | Kinderservies

Done by Deer | Kinderservies

Sale

€ 27,99

€ 34,99

(20% korting)
Done by Deer | bestekset | Poeder roze

Done by Deer | bestekset | Poeder roze

€ 12,99

Kinderservies als cadeau versturen

Voor iedereen, en in het bijzonder voor baby’s, is goed eten en drinken ontzettend belangrijk. Om van het voedritueel een nog fijner moment te maken, kies je voor de producten van Greetz. In ons assortiment vind je onder meer vrolijke bordjes en bekers, maar ook divers bestek en allerlei mooie serviessets. Bovendien heb je bij Greetz de kans om een uiterst originele en zeer speciale verrassing samen te stellen, die door de ontvanger zeker zal worden gewaardeerd. Want naast de producten voor het eten en drinken, die sowieso al een genot zijn om naar te kijken, heb je bij de meeste items de mogelijkheid om het te personaliseren, bijvoorbeeld met de naam of foto van de kleine. Afhankelijk van het product wordt dit erop bedrukt kan worden. Wat de mogelijkheden zijn bij het artikel van jouw keuze zie je zodra je het artikel hebt geselecteerd!

Een serviesset als perfect kraamcadeau

Wie op zoek is naar een leuk en origineel cadeau voor een kraamfeestje, verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis waarbij een baby de hoofdrol speelt, is bij Greetz helemaal aan het juiste adres. Maar ook wanneer je je eigen zoon, dochter of tweeling eens wilt verrassen met ontzettend leuke producten voor het eten en drinken, ben je bij ons in goede handen. Ons assortiment is zo opgezet dat er voor iedere baby, dreumes, of peuter wat wils is. Hierbij is het ons streven om zowel degene die het product cadeau doet als de ontvanger gelukkig te maken.

Unieke cadeaus voor eten en drinken

Bij Greetz willen we het je graag zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom kunnen de gepersonaliseerde cadeautjes voor het eten en drinken maar liefst zeven dagen per week worden bezorgd. Dit doen wij op een locatie die voor jou het prettigst is. Bestellingen die voor 23.00 uur bij ons binnen zijn, worden de dag erop al bezorgd.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.