Bekijk meer

Doe en denk als een kat

Doe en denk als een kat

Doe en denk als een kat

15,00

Maak het compleet

Je hebt nog 1 uur 10 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Samenvatting Doe en denk als een kat - Stéphane Garnier

In Doe en denk als een kat laat Stéphane Garnier op een vrolijke manier zien wat wij van katten kunnen leren. Maakt een kat zich druk om haar pensioen? Of doet ze werk dat ze eigenlijk niet leuk vindt? Nee, poezen zijn vrij, kalm, wijs, elegant, trots en onafhankelijk. In dit boek lees je hoe wij ons die bewonderenswaardige kattenkwaliteiten eigen kunnen maken. Hoe we stress de kop kunnen indrukken, ons charisma kunnen vergroten en belangrijke zaken naar onze hand kunnen zetten. Stéphane Garnier heeft ongeveer veertig kwaliteiten ontdekt die onlosmakelijk met de kat verbonden zijn, maar die heel goed toe te passen in het dagelijkse leven van de mens. Doe en denk als een kat en word een levenslustig, stressvrij, trots en charismatisch iemand.
 
Over de auteur van Doe en denk als een kat
Stéphane Garnier is een man met vele talenten. Buiten het schrijven van teksten, is hij ook actief (geweest) in de geluidstechniek, website design, vermogensbeheer en projectmanagement. Verder schrijft Stéphane Garnier niet alleen boeken, maar ook essays en gedichten. 
 
 
'Doe en denk als een kat' is niet voor niets een internationale bestseller! In het boek vertelt Stéphanie Garnier wat we allemaal van katten kunnen leren. Er staan wel 40 kwaliteiten in het boek waarvan wij nog het één en ander van de kat kunnen leren. Met 'Doe en denk als een kat' geef je een mindset verandering cadeau, en is de ontvanger een stap dichter bij een stressvrij, trots en levenslustig leven.
 
Toch op zoek naar een ander boek? Bekijk alle body & mind boeken.
 
Chocolade toevoegen? 

Tony Chocolonely | Zacht romige melkchocolade

Wie verras jij met een heerlijke chocolade reep van Tony's Chocolonely? Met deze romige melk chocoladereep heb je een klassieker in handen. Wat de reden van het cadeau ook mag zijn.. met deze lekkernij zorg je gegarandeerd voor een lach op iemands gezicht! 

Productinformatie

  • 180 gram chocolade
  • Melkchocolade 

Allergie informatie
Dit chocolade product bevat (sporen van):melk, gluten, ei, pinda en noten.

Ingrediënten

suiker*, volle MELKpoeder , cacaoboter*, cacaomassa*, emulgator: SOJAlecithine. * Fairtrade. Cacaobestanddelen: ten minste 32%. 

Over Tony's Chocolonely

Tien jaar geleden startte Tony's Chocolonely de strijd voor slaafvrije chocolade. De repen bestaan uit ongelijke blokjes, om aan alle chocoladeliefhebbers duidelijk te maken dat het in de cacaobranche nog steeds ongelijk verdeeld is. Tony's Chocolonely is crazy about chocolate, serious about people. 100% slaafvrije en Fairtrade chocolade.

Brievenbuscadeautjes

  • Maandag t/m vrijdag: brievenbuscadeautjes voor 19:00 uur besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan de bezorgdienst. Jouw verrassing wordt dan de volgende dag al bezorgd vanaf €3,99.

  • Maandag t/m vrijdag: brievenbuscadeautjes tussen 19:00 en 22:30 uur besteld, kunnen de volgende dag nog worden bezorgd door de pakketbezorger voor €4,49.

  • Vrijdag t/m zondag: brievenbuscadeautjes besteld op vrijdag na 22.30 uur, zaterdag of zondag tot 22:30 uur, worden maandag bezorgd voor €4,49 of kies voor speciale bezorging op zondag voor €9,99.

Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorgdag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

*Hoewel Greetz haar uiterste best doet om jouw bestelling tijdig op de gewenste datum te leveren, kan het soms voorkomen dat er vertraging in de levering door toedoen van derden ontstaat. De overeengekomen levertijden zijn indicatief en onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden.

Anderen bekeken ook

Dingen die je alleen ziet als je de tijd neemt

Dingen die je alleen ziet als je de tijd neemt

€ 16,99

De jongen, de mol, de vos en het paard

De jongen, de mol, de vos en het paard

€ 20,00

De kracht van keuze

De kracht van keuze

€ 21,99

Cakemix | Boerencake | Felicitatie

Cakemix | Boerencake | Felicitatie

€ 9,99

Onverwacht Nederland

Onverwacht Nederland

€ 15,99

Grote Panda & Kleine Draak

Grote Panda & Kleine Draak

€ 20,99

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd