Bekijk meer

Ontdek het laatste nieuws

Greetz bezorgt 20 miljoenste wenskaart met traditionele postkoets bij 1-jarige Pepijn van El uit Hilversum

Amsterdam, 9 oktober 2012 – De allereerste verjaardag van Pepijn van El uit Hilversum kreeg wel een heel bijzondere wending toen de verjaardagskaart van zijn oma vanochtend met een ouderwetse postkoets werd bezorgd. Medeoprichter van Greetz - Johan van Vulpen - kwam de wenskaart persoonlijk brengen. Greetz - de eerste en grootste online wenskaartenservice van Nederland - heeft namelijk óók iets te vieren: de verjaardagskaart van Pepijn is de 20 miljoenste bestelde wenskaart. De familie Van El wordt daarom in het zonnetje gezet.

Een geboorte, verjaardag, huwelijk of gewoon zomaar een kaartje. Post speelt in ons leven een belangrijke rol. Vandaag - Wereldpostdag - kijkt Greetz terug op de enorme ontwikkeling die deze sector heeft doorgemaakt. Als Nederlands marktleider in online echte wenskaarten heeft Greetz hierin een belangrijk aandeel. Van Vulpen: “Een kaartje per post is een persoonlijke boodschap waarin de relatie tussen mensen zichtbaar wordt. Greetz verbindt het gemak van internet aan de echte emotie van de fysieke kaart. Dit doen we door mensen de mogelijkheid te bieden online een wenskaart te bestellen en deze per post te bezorgen. Deze 20 miljoenste kaart van Greetz laat zien dat een persoonlijk, echt kaartje ondanks de opkomst van social media nog steeds gewaardeerd wordt. Alle reden dus om dit op een toepasselijke manier te vieren.”

De familie Van El krijgt een lang weekend voor zes personen in Landal Green Parks. Ook mag het gezin één jaar lang gratis wenskaarten van Greetz versturen.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.