Bekijk meer

Ontdek het laatste nieuws

Greetz bezorgt cadeau met kaart op dag van bestellen

Primeur voor gepersonaliseerde producten: vóór 14.00 uur besteld, is dezelfde dag in huis

Amsterdam, 4 juni 2015 – Greetz, maakt het voortaan nog makkelijker om iets bijzonders voor een ander te doen. Wie op werkdagen een gepersonaliseerde wenskaart in combinatie met een cadeau - eventueel voorzien van eigen foto – vóór 14.00 uur ’s middags bestelt, kan dit dezelfde dag nog laten bezorgen. Een primeur op het gebied van gepersonaliseerde, ‘printing on demand’, producten.

Een doos chocolade met je eigen foto en tekst, een zelfontworpen ballon of een bos bloemen met een gepersonaliseerde kaart: Greetz bezorgt de meest originele attenties voortaan op de dag van bestellen. Deze snelle service is mogelijk voor cadeaus, al dan niet gecombineerd met kaart, die besteld zijn op werkdagen voor 14:00 uur. De bezorging wordt verzorgd door Dynalogic en kost 7,95 euro.  

Met de levering van gepersonaliseerde producten binnen enkele uren na bestellen, beleeft Greetz een primeur. Niek Veendrick, directeur van Greetz: “Steeds vaker kregen we de vraag van klanten die een verjaardag of ander belangrijk moment waren vergeten of we dezelfde dag nog een verrassing konden bezorgen. Dat had bij ons wel wat meer voeten in de aarde dan bij reguliere webshops, omdat je bij Greetz een groot deel van het assortiment kunt personaliseren met een foto of naam. En je kunt overal een wenskaart aan toevoegen, die wij in huis laten drukken. We zijn dus extra trots dat we onze klanten deze mogelijkheid vanaf nu kunnen bieden.” Behalve levering op de dag van bestellen is het voortaan ook standaard mogelijk om een verrassing op zondag te laten bezorgen.

Controle over de hele keten

Doordat Greetz de verzending vanuit één centrale locatie verzorgt, is de webshop ook bij de nieuwe, snelle manier van leveren volledig in controle over de kwaliteit en uitstraling van wat er verstuurd wordt. “Uitermate belangrijk aangezien je bij Greetz iets bestelt voor iemand anders. Van de verrassing zelf tot de unieke cadeauverpakking, het hele plaatje moet perfect kloppen ”, aldus Niek Veendrick.

*12-1-2018: inmiddels is het tijdstip aangepast. Wil je een cadeau, al dan niet gecombineerd met kaart, op dezelfde dag laten bezorgen, doe dit dan op werkdagen vóór 13:00 uur.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.