Bekijk meer

Moederdagkaarten

Moederdagkaarten

Verras die lieve mama met een persoonlijke kaart

Moederdagkaarten

Zondag 14 mei is het Moederdag. Verras met een leuke moederdagkaart.

Bestel eenvoudig je kaart

1. Kies de perfecte kaart

Altijd een passende kaart uit de grootste (online) collectie kaarten.

2. Maak de kaart persoonlijk

Voeg eventueel een eigen foto en/of tekst toe.

3. Selecteer het formaat

Keuze uit verschillende kaartformaten en envelopkleuren.

4. Kies de bezorgdatum

Voeg het adres toe en kies de gewenste bezorgdatum.

Moederdagkaart maken en versturen 2023

Moederdag is dé dag om je lieve moeder, stiefmoeder of bonusmoeder in het zonnetje te zetten. En wat is er nou leuker dan jouw moeder te verrassen met een zelfgemaakte moederdagkaart met daarin een lieve tekst, foto en/of muziekje? Bij Greetz kan je in een aantal gemakkelijke stappen je moederdagkaart maken en direct laten versturen. Wil je jouw verrassing helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een mooi boeket bloemen of lekkere chocolade voor Moederdag? Neem dan een kijkje bij onze Moederdag cadeaus. Veel plezier met verrassen!

Moederdagkaart maken met foto's

Wil je dit jaar echt uniek zijn met Moederdag en misschien zelfs wel je broer(s) en/of zus(sen) overtreffen, dan is de fotokaart echt dé kaart voor jou. Kies een leuke Moederdag fotokaart uit met een hip design waar bijvoorbeeld al een tekst op staat. Het enige wat je nog moet doen, is de leukste foto uitzoeken zodat die op de voorkant van de kaart kan plaatsen. Een persoonlijke moederdagkaart maken, is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest!

Ontwerp zelf online een leuke moederdagkaart

Ben je creatief en wil je jouw eigen moederdagkaart maken? Kies dan voor de eigen ontwerp kaart bij Greetz. Je voegt hier heel gemakkelijk jouw ontwerp toe en deze wordt dan op ware grote gedrukt. Of misschien heb je wel zoveel leuke foto’s dat je niet kunt kiezen. Ook dat is geen probleem. Ga voor de collage kaart en voeg tot wel 20 leuke foto’s van jou en jouw moeder toe. Om het helemaal af te maken, kan je leuke versieringen op de kaart plaatsen zoals een smiley, hart of een kus. Met een eigen gemaakte kaart kan jullie jaar niet meer stuk. Geweldig toch?

Wat schrijf je op een kaart voor Moederdag?

Top! Je hebt dé moederdagkaart gevonden, maar wat ga je nu in de kaart schrijven? Dat kan nog best lastig zijn en dat begrijpen we bij Greetz maar al te goed. Daarom hebben we meerdere teksten voor je verzameld op één pagina zodat jij flink wat inspiratie op kunt doen.

Wat voor een teksten kan je verwachten? Er staan gedichten, grappige en pakkende teksten en lieve versjes op de pagina. Zowel in het Nederlands als Engels. Neem een kijkje op onze moederdag gedichten pagina en laat je inspireren.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd