Bekijk meer

Uitnodiging teksten jubileum

Zijn jullie 25 jaar getrouwd? Of ben je al 40 jaar in dienst bij je werkgever? Kortom, heb je een jubileum te vieren? Dan is het tijd voor een jubileumfeest! En daar hoort natuurlijk een uitnodiging bij. Maar wat schrijf je op een uitnodiging? Wij helpen je. Met voorbeeldteksten en tips.

Huwelijksjubileum

  • Het is alweer [aantal] jaar geleden dat wij samen in het huwelijksbootje stapten. Dat jubileum moet gevierd worden! Jullie zijn op [datum] van harte welkom bij ons thuis. Vanaf [tijdstip] barst het feest los. 

  • Op [datum] a.s. is het alweer [aantal] jaar geleden dat wij zijn getrouwd! Uiteraard willen wij dit jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom geven wij een groot feest! Ons trouwfeest vindt plaats op [datum] a.s. in [locatie]. Vanaf [tijdstip] zijn jullie van harte welkom. Tot dan!

  • Op [datum] zijn wij alweer [aantal] jaar getrouwd. Dit jubileum willen we graag met jullie vieren op [datum] in [locatie] te [plaats]. Jullie zijn van harte welkom om [tijdstip] en het feest zal ongeveer duren tot [tijdstip]. 

  • [Aantal] jaar, het lijkt bijna onwaar en de liefde groeit nog elk jaar. Komt u dit jubileum met ons vieren?

  • Onze [aantal] trouwdag. En nog altijd denken we terug met een glimlach. Kom met ons samen dit jubileum vieren.

Wat schrijf je op een uitnodiging voor een jubileumfeest? Enkele tips.

  1. Allereerst is het belangrijk om een uitnodiging te kiezen. Stuur deze direct naar de ontvanger, of stuur het als pakketje naar jezelf en breng de uitnodigingen persoonlijk langs.

  2. Schrijf het volgende in ieder geval op de uitnodiging: de naam van de jubilarissen, hoeveel jaar getrouwd jullie zijn, of hoeveel dienstjaren, de datum van het feest (inclusief begin- en eindtijd), adres en contactgegevens.

  3. Indien het feest een bepaald thema heeft is het handig om dit op de uitnodiging te vermelden. Dit geldt ook als het bijvoorbeeld een verrassing voor de jubilarissen is, of er iets van de genodigden verwacht wordt en eventueel de cadeautips.

  4. Vraag of genodigden bij verhindering dit aan willen geven, zo kun je hier in de planning en tijdens de boodschappen rekening mee houden. 

Nog een laatste tip: het is handig om de uitnodigingen ruim op tijd (minimaal 2 weken) van te voren te versturen of langs te brengen. 

Heb je de juiste tekst gevonden? Vind hier de perfecte uitnodigingen!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.