Bekijk meer

Uitnodigingskaarten

Uitnodigingskaarten

De leukste feestjes beginnen met een persoonlijke uitnodiging

Uitnodigingen

Bestel eenvoudig je uitnodiging

1. Kies de perfecte uitnodiging

Altijd een passende uitnodiging uit de grootste (online) collectie uitnodigingen.

2. Maak de uitnodiging persoonlijk

Voeg eventueel een eigen foto en/of tekst toe.

3. Selecteer de envelopkleur

Keuze uit verschillende envelopkleuren.

4. Kies de bezorgdatum

Voeg het adres toe en kies de gewenste bezorgdatum.

Uitnodigingen maken

Bij Greetz vind je uitnodigingen in allerlei soorten en vooral voor allerlei momenten. Verjaardagsfeest uitnodigingenuitnodigingen voor een housewarminguitnodigingen voor een kinderfeestjeuitnodigingen voor een huwelijksjubileum en ga zo maar door. Maar hoe maak je uitnodigingen voor een verjaardag? Wanneer verstuur je de uitnodigingen voor jouw verjaardag? En wat zet je voor tekst op de uitnodigingen voor jouw verjaardag? Ben je verhuisd en ga je een feestje organiseren om iedereen het nieuwe huis te laten zien? Dan zijn housewarming uitnodigingen natuurlijk super geschikt. Maar wie ga je uitnodigen voor de housewarming? Dat is voor latere zorg, want je kiest natuurlijk eerst een leuke uitnodigingskaart uit. Genoeg vragen bij het organiseren van een feestje, maar bij Greetz ben je voor jouw uitnodigingen aan het juiste adres.

Hoe maak je uitnodigingen?

Tussen alle uitnodigingen van Greetz vind je voor bijna elk moment uitnodigingen om te versturen. Kies een geschikte uitnodigingskaart voor het moment waarvoor jij een feestje geeft. Ga jij bijvoorbeeld jouw vijftigste verjaardag vieren, kies dan voor het moment ‘verjaardag.’ Je kunt dan ook kiezen om direct naar uitnodigingen voor een 50e verjaardag te gaan. Zo vind je direct de verjaardagsuitnodigingen die je zoekt. Ga je voor een uitnodiging met foto, naam of leeftijd erop? Super leuk! Je voegt je eigen foto’s gemakkelijk toe aan de uitnodigingen. Maar ook namen, leeftijden en/of adressen zijn aanpasbaar op uitnodigingen bij Greetz. Ben je creatief en wil je jouw uitnodigingen helemaal zelf ontwerpen? Kies dan voor de eigen ontwerp-uitnodigingen. Ook als één foto op jouw uitnodiging niet genoeg is, is er geen probleem; voeg meerdere foto’s toe aan jouw uitnodiging met de collage-uitnodigingen. Nu het voorwerk is gedaan, kan het schrijven van de tekst op jouw uitnodigingskaart beginnen. Versier de uitnodigingen eventueel nog met leuke stickers en je bent ready to go!

Uitnodigingen versturen

Zodra je klaar bent met het maken van jouw uitnodigingen, ga je ze natuurlijk versturen. Extra leuk: bij Greetz kan je jouw uitnodigingen versturen in een witte envelop, maar je verstuurt ze net zo makkelijk in een gekleurde envelop. Lekker opvallend tussen al die saaie post! Het makkelijke aan online uitnodigingen maken en versturen, is dat je bij Greetz kunt kiezen of je jouw uitnodigingen direct naar de ontvanger verstuurt, of eerst in een pakketje naar jezelf. Direct naar de ontvanger is natuurlijk makkelijk, omdat je met één druk op de knop klaar bent. Maar wil je de uitnodigingen zelf uitdelen aan de genodigden, dan is het pakketje naar jezelf een uitkomst. Ook kan het dan leuk zijn om bijvoorbeeld nog een persoonlijk berichtje met de hand te schrijven. Greetz maakt het jou makkelijk, je kunt bij het pakketje naar jezelf ook postzegels toevoegen zodat je ze op een later moment alsnog zelf kunt verzenden. Het opsturen van jouw uitnodigingen was nog nooit zo makkelijk als bij Greetz.

Wanneer maak je jouw uitnodigingen?

Maak jij van jouw uitnodigingen graag een persoonlijk en uniek feestje? Dat is natuurlijk super leuk, voor jezelf, maar al helemaal voor de ontvangers. Het zoeken van foto’s, het bedenken van tekst en misschien wel een thema voor jouw feestje… Allerlei dingen waar je goed over na wilt denken. Ben je lekker bezig, maar toch geen tijd om de uitnodigingen nu af te maken? Je kunt jouw uitnodigingen tussentijds opslaan als je inlogt op de Greetz website via MyGreetz. De gebruikte foto’s worden ook nog eens opgeslagen in jouw eigen fotobibliotheek zodat je ze later nog eens kunt (her-)gebruiken.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.