Bekijk meer
Voor 23.00 besteld, vandaag verstuurd. Bestellingen worden doorgaans binnen 1 à 2 dagen bezorgd.

Rouwkaart of condoleance kaart maken

 (580)resultaten gevonden

Op zoek naar een passende rouwkaart? Die vind je bij Greetz

Een rouwkaart of condoleancekaart vinden en schrijven om je innige deelneming te betuigen is niet makkelijk. Gelukkig vind je in de grote collectie wenskaarten van Greetz verschillende condoleancekaarten in diverse respectvolle stijlen. Alle rouwkaarten en condoleancekaarten hebben een rustige uitstraling, zoals de rouwkaarten met lelies, duiven, kaarsen, vogels, een strand of een prachtige sterrenhemel. Zoek je een rouwkaart met troostende woorden erop? Bestel dan een van onze condoleancekaarten met mooie teksten en gedichten op de voorkant. Met een bos bloemen , maak je een groter gebaar. Wil je iemand sterkte wensen, maar niet met een rouwkaart of condoleancekaart? Bestel dan een attente sterktekaart.


Hoe kies je een geschikte condoleancekaart?

Als iemand in je omgeving te maken krijgt met een overlijdensgeval, dan wens je diegene sterkte. Met een condoleancekaart laat je weten dat je in gedachte bij degene bent die het verlies verwerkt. Nabestaanden ervaren steun aan de mensen die hen sterkte wensen. In de categorie condoleancekaarten vind je sobere en ingetogen kaarten die jouw persoonlijke boodschap gepast overbrengen. Door jouw condoleancekaart te versturen help je iemand door ze te laten weten dat je er voor ze bent. Op je condoleancekaart of rouwkaart kunnen verschillende teksten staan die passen bij de situatie. Van “Oprechte deelneming” tot “Heel veel sterkte” en van “Voor altijd in onze gedachte” tot “Om te laten weten dat er aan je wordt gedacht”. Laat op jouw manier weten dat je de ontvanger steunt door sterkte te wensen met een condoleancekaart. Maak je kaart persoonlijk met een zelfgeschreven condoleancetekst of betekenisvolle foto.


Zo schrijf je een sympathieke tekst op je rouwkaart

Het is niet altijd even eenvoudig om de juiste woorden te vinden voor op je rouwkaart. Vaak zijn er simpelweg geen woorden om het verdriet wat iemand doormaakt te beschrijven. Natuurlijk wil je toch je steun betuigen met een mooie tekst. Maar hoe doe je dat dan? Geen zorgen. We hebben enkele rouwteksten en rouwgedichten voor je geschreven die je kunt gebruiken bij het schrijven van jouw rouwkaart. En weet dat het ook het gebaar van jouw lieve kaart is dat telt voor de nabestaanden.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.