Het is weer de gezelligste tijd van het jaar: Kerst! Deze gezellige feestdagen vier je niet alleen, want een Kerstdiner of –borrel is het aller gezelligste samen met familie, vrienden en collega’s. Heerlijk genieten van elkaars gezelschap en smullen van nog lekkerder eten. Maar houd de traditie in stand en nodig iedereen uit met een mooie kerstuitnodiging.

Greetz zou Greetz niet zijn als wij het maken en versturen van jouw uitnodigingen zo makkelijk mogelijk maken. Daarom helpen wij jou met liefde op weg met wat inspirerende teksten voor in een uitnodiging. Of je hen nou uitnodigt voor een kerstdiner, kerstborrel of kerstfeest… Weg met die appjes, want de pret begint pas echt bij het versturen en ontvangen van een kerstuitnodiging!

In veel gevallen is het vermelden van enkel de datum, tijd en locatie al genoeg, maar in sommige gevallen is het handig om extra informatie te vermelden. Een uitnodiging versturen voor een kerstborrel van werk? Vergeet dan bijvoorbeeld ook de dresscode niet. Daag iedereen uit om fouter dan fout in een foute kersttrui te komen, óf laat iedereen uitpakken met enorme glitter and glamour.

Omdat niet ieder feestje hetzelfde is, hebben wij voor elke gelegenheid ideeën en inspiratie voor op jouw uitnodiging. Laat je inspireren, vul in of kopieer ze gewoon letterlijk. Wij zullen niks verder vertellen hoor… ;-)

Uitnodigingsteksten Kerst

Wij wensen jullie een kerst vol met momenten van liefde, lachen en goede wil.

Ook wensen wij jullie een gelukkig en gezond 2020!

Komen jullie zaterdag 22 december rond 20:00 uur een kerstborreltje drinken?

Gezellig! Fijne dagen en tot dan!

[NAMEN]

***

THEMA: foute kersttrui party!
WAAROM: kerstborrel werk
WANNEER: 22 december 2020
WAAR: de Oude Fabriek in Doorn
TIJD: vanaf 20.00 uur

***

Het is weer de mooiste tijd van het jaar.
Op 22 december vieren wij de kerst en dit doen we graag samen met jullie.
Jullie zijn van harte welkom bij ons thuis vanaf 20.00 uur.
Zorg voor een feestelijke outfit!

Tot dan!

[NAMEN]

***

Namens [BEDRIJFSNAAM] willen we jullie bedanken voor het werk dat jullie dit jaar geleverd hebben. Op naar het volgende jaar waar we op het hetzelfde niveau dit blijven voortzetten! Graag zouden we het jaar gezamenlijk afsluiten en daarom ben je uitgenodigd om op 22 december naar [LOCATIE] te komen voor een kerstborrel.

***

Kerst lijkt misschien nog ver weg. Toch willen wij jullie nu al uitnodigingen voor een heerlijk en gezellig kerstdiner bij familie [FAMILIENAAM]. Jullie zijn welkom vanaf 18.30 uur op 25 december bij [ADRES].

Graag tot dan!

[NAMEN]

***


ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Zelf uitnodiging maken?

Heb je de juiste uitnodigingstekst gevonden en wil je nu een gepersonaliseerde uitnodiging maken? Dat kan bij Greetz! Upload een eigen foto, schrijf je eigen teksten en plak stickers waar je maar wilt op de kaart. Lees hieronder het stappenplan en start daarna met het maken van je eigen persoonlijke kaart.