Zo verstuur je jouw uitnodiging

Upload je mooiste foto(‘s) vanaf je computer, mobiel of tablet en zet deze op de voorkant van je uitnodiging. Voeg een leuk effect toe aan je foto bijvoorbeeld: ‘vintage’ of ‘zwart wit’.

Kies uit de verschillende lettertypes en diverse kleuren. Laat de genodigden weten waar en wanneer jouw feestje is. Tip: aan de binnenkant van de uitnodiging kan je ook foto's en/of afbeeldingen plaasten.

Maak je uitnodiging nog mooier/specialer door stickers toe te voegen. Voor ieder ‘moment’ zijn er stickers. Je vindt ze onder ‘versieringen' in het programma waarin je je kaart bewerkt.

Verstuur je uitnodiging in een gekleurde envelop, zodat deze goed opvalt tussen de andere poststukken. Stuur de uitnodigingen naar jezelf, zodat je ze zelf kunt geven aan vrienden en familie. De uitnodigingen kan je natuurlijk ook direct naar de genodigden versturen.


Prijzenoverzicht uitnodigingen

Heb je binnenkort een feestje? Nodig je vrienden en familie uit met een zelfgemaakte uitnodiging van Greetz. Hoe meer uitnodigingen je bestelt, hoe meer korting je krijgt. De prijzen zijn inclusief verwerkingskosten en gratis witte envelop. Verstuur je de uitnodigingen direct naar de ontvanger? Dan zijn de verzendkosten € 0,83 per uitnodiging. Wil je de uitnodigingen liever thuis ontvangen? Je kunt het pakketje met uitnodigingen naar jezelf versturen vanaf € 2,49 verzendkosten. Het is dan mogelijk om postzegels bij te bestellen à € 8,30 per 10 stuks.

AantallenAnsichtkaartDubbele kaart (incl. witte envelop)
1 - 2€ 1,50€ 2,25 - € 2,50
3 - 4€ 1,30€ 2,00
5 - 9€ 1,10€ 1,85
> 10€ 0,49 - € 0,99€ 0,99 - € 1,49
> 30€ 0,49 - € 0,89€ 0,89 - € 1,29
> 50€ 0,49 - € 0,79€ 0,89 - € 1,19
> 100€ 0,49 - € 0,69€ 0,89 - € 1,09
> 250€ 0,49€ 0,89 - € 1,09

* De getoonde prijzen zijn de minimale/maximale prijzen per uitnodiging en exclusief verzendkosten.


Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Uitnodiging maken

Zelf je uitnodiging maken? De voorpret begint met uitnodigingen maken die perfect passen bij jouw feest. Kies een design uit de vele uitnodigingskaarten en maak je uitnodiging uniek met jouw foto's, foto-effecten, tekst en versieringen. Wil je jouw uitnodigingen helemaal zelf ontwerpen? Dat kan! Kies een van onze blanco kaarten, upload je eigen foto's en maak een geheel eigen creatie. Je kunt uitnodigingen maken voor elke feestelijke gelegenheid zoals een verjaardagsfeest, kinderfeestje of huwelijksjubileum. Online je uitnodiging maken heeft meerdere voordelen: je kunt kiezen uit meer dan 1.000 designs, zelf de vorm van je kaart kiezen, jouw uitnodiging geheel naar smaak personaliseren en een bijpassende kleur envelop kiezen.

Zelf je uitnodiging maken voor elke gelegenheid

Omdat je zelf kunt bepalen hoe je uitnodigingskaart er uiteindelijk uit komt te zien, kun je zelf uitnodigingen maken voor élk feestje. Geef je bijvoorbeeld een thema feest met dresscode 'roze'? Dan kun je een roze kaart kiezen, de kleur van de tekst op je kaart roze maken, roze versieringen toevoegen en je uitnodigingen versturen in een roze envelop. Zo begint het feestje al wanneer jouw uitnodiging op de deurmat van de genodigden valt!

Uitnodigingen maken en online versturen

Ben je klaar met het maken van je uitnodigingen, dan kun je ze direct online versturen óf in een pakketje thuis ontvangen om ze zelf op de post te doen of uit te delen. Een écht bijzondere uitnodigingskaart maken kost soms best wat tijd. Als je inlogt op Greetz website (MyGreetz) dan kun je jouw creatie tussentijds opslaan en later afmaken. Je gebruikte foto's en afbeeldingen worden daarbij bewaard in je foto-bibliotheek.

Uitnodiging feestje versturen

Is jouw uitnodiging voor je feestje gereed? Dan kun je de feest uitnodigingen direct online versturen óf in een pakketje (inclusief postzegels) thuis ontvangen en ze zelf op de post doen of uitdelen.