ZO VERSTUUR JE JOUW VERRASSING

1. Kies je cadeau
2. Voeg evt. naam en/of
foto toe
2. Voeg evt. een
kaart toe
4. Kies gewenste bezorgdatum

HEB JE NOG VRAGEN?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Kraamcadeau: volop keuze

Eén van de leukste dingen van een geboorte in je omgeving is dat je kraamcadeautjes kunt uitzoeken! Daarbij denk je in eerste instantie natuurlijk aan de pasgeboren baby, maar ook voor de kersverse moeder en vader kun je een leuk kraamkado vinden. Neem maar eens een kijkje in het uitgebreide assortiment van Greetz. Wij hebben ongetwijfeld het ideale kraamcadeau dat precies past bij de ontvanger(s). Onze ruime collectie BamBam kraamcadeaus biedt je heel wat keuze. Van praktische kraamcadeautjes tot een kraampakket dat vooral uit mooie presentjes bestaat. Jij bepaalt wat het wordt en wij bezorgen het aan huis bij de ontvangers. Met onze ballonnen maak je ook gegarandeerd indruk tijdens de kraamtijd. Je krijgt hier standaard 8 dagen zweefgarantie op!

Kraampakket laten bezorgen

Voor de kleine spruit wil je natuurlijk ook graag iets leuks kopen voor in het kraampakket. Daarvoor kun je iets uitzoeken uit ons uitgebreide assortiment speelgoed. Hier koop je dat ene kraamcadeau waar het kind nog jaren plezier van heeft. Via de pakketservice bezorgen wij je bestelling veilig en snel. Bovendien bezorgen we op elke dag van de week, dus ook op zondag! Bestel het cadeau voor in het kraampakket voor 22.00 uur, dan wordt het de volgende dag al bezorgd.