De mooiste (kraam)cadeaus op een rij

Iedere verrassing is bijzonder. Maak je verrassing extra uniek door je eigen foto of tekst. Met de mooie verpakking weet je zeker dat je verrast.


Zo verstuur je jouw verrassing

1. Kies je cadeau
2. Voeg evt. naam en/of
foto toe
2. Voeg evt. een
kaart toe
4. Kies gewenste bezorgdatum

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Baby & kids: kraamcadeaus en cadeautjes voor jongens en meisjes

Bij een kraamcadeau denk je waarschijnlijk als eerste aan een verrassing voor de kleine. In het ruime assortiment van Greetz vind je uiteraard een breed scala aan geschenken voor baby's en kids, maar ook aan de ouders is gedacht. Bij ons tref je de leukste verrassingen voor pasgeboren baby's, hun ouders en eventuele broertjes en zusjes onder één dak. En of je nu op zoek bent naar een knuffels, kledingen textiel, boeken en kaarten boordevol nuttige adviezen en praktische tips, verzorgingsproducten of (houten) speelgoed, wij hebben het voor je. En dat is nog niet alles, we bieden je bovendien de optie om zowel het cadeau als de verpakking naar wens te personaliseren. Daarnaast wordt iedere bestelling met uiterste precisie verwerkt, waardoor we je durven te garanderen dat het eindresultaat in de smaak zal vallen.

Cadeautjes voor baby's en kids met een persoonlijk tintje

Bij Greetz houden we ervan om mensen te verrassen. En wat is nu leuker dan het ontvangen van een cadeautje met een persoonlijke noot? Bij ons kun je daarom de cadeautjes personaliseren. Dit doe je door bijvoorbeeld de naam van het kindje op het artikel te laten bedrukken of borduren. Ook is het in bepaalde gevallen mogelijk om een afbeelding of korte tekst toe te voegen. Hierdoor ben je verzekerd van een uniek kraamcadeau. Maar ook voor een kinderverjaardag of ander belangrijk moment vind je bij ons een geschikt cadeau. Onze collectie bestaat uit topmerken zoals Koeka, Lief!lifestyle, Happy Horse, BAMBAM, Nijntje, Woezel & Pip en vele anderen.

Kinderlijk eenvoudig een uniek cadeau bestellen

Het bestellen van een unieke verrassing is erg eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het selecteren van het gewenste product, een naam of afbeelding toe te voegen, eventueel een bijpassende wenskaart te bestellen en de gewenste bezorgdatum en -locatie aan ons door te geven. En niet alleen het bestelproces maken we graag zo eenvoudig mogelijk voor je, ook op het gebied van de bezorging denken we met je mee. De producten voor baby's en kids kunnen maar liefst zeven dagen per week worden afgeleverd. Dit doen wij op een locatie naar keuze. Bedenk je op het laatste moment dat je nog een cadeautje voor iemands zoon, dochter of tweeling nodig hebt, dan kies je bij ons gewoon voor de supersnelle bezorging. Wanneer je ons voor 13.00 uur laat weten wat jouw wensen zijn, dan zorgen wij ervoor dat het diezelfde dag nog bezorgd wordt.