Winkelmandje

ZO VERSTUUR JE JOUW VERRASSING

1. Kies je drank
2. Voeg een
kaart toe
3. Voeg adres toe
4. Kies gewenste bezorgdatum

HEB JE NOG VRAGEN?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Drank cadeau geven met Greetz

Een fles drank cadeau geven met Greetz. Wie ga jij verrassen met een origineel drank cadeau?

Een fles drank is een bijzonder cadeau voor iedere gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, om te feliciteren, een bedank cadeau, een huwelijks cadeau of een orgineel kerstcadeau. Greetz stelt het drank cadeau assortiment met de grootste zorg samen. Er is een ruime keuze uit verschillende soorten wijn. Heb je iets te vieren? Verras dan met een heerlijke fles mousserende wijn. Ook als je op zoek bent naar een cadeau voor een man ben je bij Greetz aan het juiste adres. In het assortiment vind je verschillende soorten speciaalbieren bierpaketten. 

Drank cadeau tips

Ben je op zoek naar een origineel drank cadeau? Dan kun je bij Greetz een fles drank met eigen etiket ontwerpen. Er is keuze uit verschillende designs en verschillende soorten drank. Op die manier is een fles drank als cadeau of geschenk een echt persoonlijk cadeau.

Al onze dranken worden verzonden in een luxe cadeauverpakking. Ook kun je ervoor kiezen om je fles wijn, bier of bubbels in te laten pakken, zodat het een luxe cadeau is. Maak je verrassing compleet door een kaart aan je verrassing toe te voegen met daarop een persoonlijke boodschap. Wie ga jij een fles drank sturen? Laat je fles drank bezorgen wanneer je maar wilt. Met Greetz kun je online de bezorgdatum zelf bepalen. 
 

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, vandaag in huis

Wanneer je vandaag voor 22.00 uur je fles drank kado bestelt, wordt deze morgen aan de deur bezorgt. Zo weet je zeker dat je altijd op tijd bent.