Kerst

Wie verras jij met een persoonlijke kaart en een cadeau?

Kaartenbox kerst

Bestel nu een kaartenbox met daarin special voor jou geselecteerde kerstkaarten. Zo schrijf je jouw favoriete Greetz kerstkaarten gewoon met de hand. De kaartenbox bevat 10 kerstkaarten, bestaande uit 5 designs. Uiteraard krijg je hier ook 10 rode enveloppen bij om ze in te versturen. Een kaartenbox bestel je voor €4,99 exclusief €2,95 verzendkosten. Let op: er zitten geen postzegels in het pakketje.

Inspiratie kerstteksten

Zoek de perfecte kerstkaart en maak de kerstkaart extra persoonlijk door te kiezen voor een gepersonaliseerde fotokaart. Schrijf er vervolgens een mooie tekst in. Maar wat schrijf je op een kerstkaart en hoe zorg je ervoor dat iedereen een ‘wow’ uitslaat wanneer jouw kerstkaart op de mat valt? Bij Greetz helpen we je op weg en inspireren we jou graag met lieve, mooie en grappige kerstteksten. Aan jou de keuze. 🎅 ⭐ 🎄.

Wie wens jij een onvergetelijke kerst?

De mooiste tijd van het jaar! Verras je altijd behulpzame vader, de liefste partner of de beste broer of zus. Elk gebaar, groot of klein, kan veel betekenen. Bekijk het filmpje met blije ontvangers.

Deel jouw glimlach #greetzmoment

Kies nu jouw verrassing

Kerst 2021: Kerstmis bij Greetz 🎄

December is door kerst (en natuurlijk ook een beetje door ) de meest gezellige tijd van het jaar, zo vinden wij bij Greetz. Samenkomen met vrienden en familie onder het genot van lekker eten, een  en verrassingen voor elkaar. Voor een leuke verrassing of  🎁 zit je bij ons helemaal goed. We helpen je graag een handje door je de ... lees meer