Bekijk meer
Vandaag voor 23.00 besteld, vandaag verstuurd.

Koffietafelboeken

 (1)
Hokusai

Hokusai

€ 61,95

Bestel een boek en verras met een mooi boek als cadeau

Binnen Greetz hebben we een breed assortiment aan boeken, waarbij er goed is gekeken naar verschillende ontvangers en verschillende momenten en gelegenheden waarbij een boek cadeau gegeven kan worden. Wat dacht je van een zwangerschap of geboorte, een felicitatie bij een verjaardagof een afscheid van een collega. Ook is er gedacht aan verschillende ontvangers. Wil je een kinderboek cadeau geven aan je pas geboren neefje of nichtje of een leesboek aan je buurmeisje of buurjongen? Of gaan je ouders op een welverdiende vakantie en maak je ze blij met een roman of een thriller boek? Je kunt natuurlijk ook een verrassing naar jezelf sturen :). Gewoon, omdat je het verdiend hebt! In ons assortiment hebben we ook boeken voor je zelfontwikkeling in de categorieën body en mind en managementboeken.

Maak je cadeau extra persoonlijk

Ook leuk; voeg een kaartje bij je boek toe met een persoonlijk bericht. Zet hier bijvoorbeeld jouw levensmotto neer om de ontvanger extra te inspireren, je favoriete recept uit het kookboek dat je geeft, de reisbestemming uit het reisboek waar je met je vriend(in) altijd nog eens naartoe wilt of het knutselwerkje uit het hobbyboek wat jullie volgende zondagmiddag bezigheid gaat worden.

Bestel je boek en laat het de volgende dag al bezorgen

Wanneer je voor 23.00 uur bestelt verzenden we je bestelling nog dezelfde dag. Dus zelfs wanneer je iets te laat bent, kun je alsnog op tijd zijn dankzij Greetz. Maar voor de planners onder ons, het is natuurlijk ook mogelijk om vooruit te plannen dankzij de kalender. Geef ons aan wanneer je het bezorgd wilt hebben en wij zetten je bestelling alvast klaar! Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw verrassing goed terecht komt door de speciaal ontworpen boeken verpakking waarbij het boek stevig vast zit. We rusten pas voordat zowel jij als de ontvangen van het cadeau volledig tevreden zijn. Wie stuur jij een boek als cadeau? Veel plezier met verrassen!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.