Bekijk meer

Ontdek het laatste nieuws

Greetz uitgeroepen tot Logistieke Webshop van het Jaar

Amsterdam, 27 juni 2019 - Greetz is door Emerce verkozen tot Logistieke Webshop van het Jaar. Ronald van Hekezen, Chief Operations Director bij Greetz, nam namens het bedrijf de award gisteren in ontvangst tijdens EcommerceLive in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

De Logistieke Webshop van het Jaar verkiezing werd voor de zevende keer op rij georganiseerd. De vakprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een Nederlandse webwinkel en onderstreept het belang van logistiek voor e-commerce. Alle kanshebbers worden door een zeskoppige jury beoordeeld op duurzaamheid, klantgerichtheid, innovatie, ketenregie en presentatie.

Gisteren maakte de jury haar besluit bekend en kroonde Greetz tot winnaar. Doorslaggevend voor de winst is de mogelijkheid om de volgende of zelfs dezelfde dag een gepersonaliseerde verrassing en zelfontworpen cadeaupapier te laten bezorgen. Andere factoren zijn de regie die Greetz voert over de logistieke keten om de belofte aan haar klanten waar te maken, haar communicatie richting klanten en haar ijzersterke samenwerking met zowel leveranciers als fulfilment-partners en vervoerders. Andere genomineerden waren Omoda en YourSurprise.

Ronald van Hekezen, Chief Operations Director van Greetz: “We zorgen dagelijks voor duizenden verrassingen en blije gezichten in Nederland en België. Dit jaar vieren we ons 15-jarig jubileum en het is dan een eer om als beste logistieke webshop beoordeeld te worden. Binnen Greetz stellen we de klant niet alleen centraal, we streven een ongeëvenaarde klantervaring na. Vanaf het moment van bestellen, het productieproces, tot en met het ontvangstmoment. Deze award is dan ook een enorm compliment voor al onze medewerkers die dit elke dag met heel veel liefde mogelijk maken.”

Terug naar het nieuwsoverzicht >

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.