Bekijk meer

Kerstkaarten

Nu tot wel 40% korting op al je kerstkaarten

Hoe meer kerstkaarten, hoe meer korting!

Tuig je kerstkaart op

Met de versiertips van Greetz, tuig jij deze kerst niet alleen je kerstboom, maar ook al je kerstkaarten helemaal op zoals jij dat wilt!

Type kerstkaarten

Nieuwe kerstkaarten

Laat je inspireren door de kaarten die we hebben toegevoegd aan onze kerstcollectie. Bij wie vallen jouw kaarten door de bus?

Kerstkaarten maken en versturen in 2023

Kerstkaarten maken en versturen is wat ons betreft één van de leukste kersttradities. Zeg nou zelf, wat is er leuker dan iemand te verrassen met een zelf gemaakte en super originele kerstkaart met daarin een persoonlijke kerstgroet?

Bekijk op deze pagina onze collectie kerstkaarten en laat je inspireren door de trends en onze tips om tot de leukste zelf ontworpen kerstkaart te komen.

Foto kerstkaarten maken

Wil je tijdens Kerstmis 2023 shinen met een zelf gemaakte kerstkaart? Dan is de kaart met foto’s de ultieme kerstkaart om te maken. Verras familie en vrienden deze kerst met een leuke en persoonlijke foto kerstkaart. In een handomdraai maak jij via Greetz een unieke foto kerstkaart en passende tekst. Verzamel de leukste, grappigste en mooiste foto’s voor op de kerstkaart en ga aan de slag. Jouw zelfgemaakte foto kerstkaart is zo gemaakt. Daarna printen wij je kaart en versturen we de kerstkaart voor je met de post. En dan is het tijd om achterover te leunen en te wachten op de complimentjes via WhatsApp, Facebook of ouderwets via een belletje.

Hoe maak ik een leuke kerstkaart?

Met de versiertips van Greetz, tuig jij deze kerst niet alleen je kerstboom, maar ook al je kerstkaarten helemaal op zoals jij dat wilt! Een handgeschreven kerstgroet om te laten weten dat je aan iemand denkt? Een hartverwarmende videoboodschap bij de boom, zodat je deze kerst toch een beetje samen bent? Of zet jezelf als kerstelf op je kaart en versier 'm met de leukste kerst stickers. Op deze kerstkaarten pagina lees je alle leuke tips om jouw kerstkaart uniek en persoonlijk te maken. Wat je ook kiest deze kerst... Met Greetz geef je altijd meer dan een kerstkaart.

Kerstkaarten versturen

Kerst is een warme en gezellige tijd die draait om het samenzijn met vrienden en familie. Kerstkaarten maken en versturen naar familie en vrienden hoort daar natuurlijk bij. In ons assortiment vind je duizenden ontwerpen voor een prachtige kerstkaart. Online kerstkaarten maken doe je natuurlijk bij Greetz. Maak een keuze uit de vele ontwerpen met de mooiste ontwerpen die beschikbaar zijn. Voeg vervolgens je eigen persoonlijke tekst toe en verstuur je persoonlijke kerstgroet. Kies bij je kerstkaart voor een ansichtkaart of een open te vouwen wenskaart. Daarna kan je de grootte en eventueel een mooie kerst-envelop kiezen. Als je tevreden bent met het design, voeg je het adres van de ontvanger en wij versturen de kaart met de post. Van maandag 13 november 2023 t/m zaterdag 6 januari 2024 hebben wij voor alle kaarten de prijs van een postzegel verlaagd naar het decemberzegel tarief van €0,96. Dit tarief geldt alleen voor rechtstreeks verstuurde kaarten met een bestemming binnen Nederland. Verstuur je meerdere kaarten in een pakketje naar jezelf, zodat je deze zelf nog kunt schrijven en versturen? Vergeet dan niet om bij een PostNL-punt of via de website van PostNL een velletje decemberzegels (20 stuks) te kopen. Een kerstkaart maken én versturen was nog nooit zo leuk.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.