Bekijk meer

Kerstkaarten

Kerstkaarten

Wie verras jij deze feestdagen met een persoonlijke kaart?

Kerstkaarten

Verras familie en vrienden deze kerst met een leuke en persoonlijke kerstkaart.

Bestel eenvoudig je kaart

1. Kies de perfecte kaart

Altijd een passende kaart uit de grootste (online) collectie kaarten.

2. Maak de kaart persoonlijk

Voeg eventueel een eigen foto en/of tekst toe.

3. Selecteer het formaat

Keuze uit verschillende kaartformaten en envelopkleuren.

4. Kies de bezorgdatum

Voeg het adres toe en kies de gewenste bezorgdatum.

Kerstkaarten maken en versturen in 2022

Kerstkaarten maken en versturen is wat ons betreft één van de leukste kersttradities. Zeg nou zelf, wat is er leuker dan iemand te verrassen met een zelf gemaakte en super originele kerstkaart met daarin een persoonlijke kerstgroet?

Bekijk op deze pagina onze collectie kerstkaarten en laat je inspireren door de trends en onze tips om tot de leukste zelf ontworpen kerstkaart te komen.

Foto kerstkaarten maken

Wil je tijdens Kerstmis 2022 shinen met een zelf gemaakte kerstkaart? Dan is de kaart met foto’s de ultieme kerstkaart om te maken. Verras familie en vrienden deze kerst met een leuke en persoonlijke foto kerstkaart. In een handomdraai maak jij via Greetz een unieke foto kerstkaart en passende tekst. Verzamel de leukste, grappigste en mooiste foto’s voor op de kerstkaart en ga aan de slag. Jouw zelfgemaakte foto kerstkaart is zo gemaakt. Daarna printen wij je kaart en versturen we de kerstkaart voor je met de post. En dan is het tijd om achterover te leunen en te wachten op de complimentjes via WhatsApp, Facebook of ouderwets via een belletje.

Ontwerp zelf online leuke kerstkaart

Zelf een kerstkaart maken is bij Greetz heel eenvoudig. Of je nu op zoek bent naar een hippe, grappige of klassieke kerstkaart, bij Greetz heb je een ruime keuze uit kerstkaarten. Wil je dit jaar je familie, vrienden en buren echt verrassen?! Dan kan je jouw kaart digitaal helemaal zelf ontwerpen met je mooiste foto’s, persoonlijke teksten en kerststickers van Greetz. Wil je toch liever zelf een persoonlijke tekst in de kerstkaarten schrijven, dan kan je de kerstkaarten in een pakketje naar jezelf versturen. Op zoek naar leuke kerstteksten? Neem dat een kijkje op onze kerstteksten pagina en laat je inspireren!

Kerstkaarten versturen

Kerst is een warme en gezellige tijd die draait om het samenzijn met vrienden en familie. Kerstkaarten maken en versturen naar familie en vrienden hoort daar natuurlijk bij. In ons assortiment vind je duizenden ontwerpen voor een prachtige kerstkaart. Online kerstkaarten maken doe je natuurlijk bij Greetz. Maak een keuze uit de vele ontwerpen met de mooiste ontwerpen die beschikbaar zijn. Voeg vervolgens je eigen persoonlijke tekst toe en verstuur je persoonlijke kerstgroet. Kies bij je kerstkaart voor een ansichtkaart of een open te vouwen wenskaart. Daarna kan je de grootte en eventueel een mooie kerst-envelop kiezen. Als je tevreden bent met het design, voeg je het adres van de ontvanger en wij versturen de kaart met de post. Verstuur je meerdere kaarten in een pakketje naar jezelf, zodat je deze zelf nog kunt schrijven en versturen? Vergeet dan niet om bij een PostNL-punt of via de website van PostNL een velletje decemberzegels (20 stuks) te kopen. Een kerstkaart maken én versturen was nog nooit zo leuk.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd