Bekijk meer

Uitnodiging teksten verjaardag

Surpriseparty, themafeest, barbecueën in de tuin of gewoon taart bij koffie. Een verjaardag kan op vele manieren gevierd worden en bij elke manier hoort een andere uitnodiging met andere tekst. Maar wat schrijf je op een uitnodiging? Wij helpen je. Met voorbeeldteksten en tips.

Verjaardagsfeest

  • WAT: een super fout verkleed feest! WAAROM: voor mijn verjaardag. WANNEER: 30 oktober 2022. WAAR: de Oude Fabriek in Doorn. TIJD: vanaf 20.30 uur. 

  • Op [datum] ben ik jarig en word ik [leeftijd]. Dat wil ik graag met jullie samen vieren. Jullie zijn op [datum] van harte welkom bij mij thuis om [tijdstip]. Zorg voor een feestelijke outfit! Tot dan!

  • Onze [Naam] wordt bijna [leeftijd] jaar en daar hoort een feest bij. Een surpriseparty! En we weten dat [Naam] het leuk zou vinden als je ook komt. Het is op [dag] [datum] vanaf [tijdstip] uur bij [locatie] in [plaats]. Laat je even weten of je komt: [e-mail]. En mondje dicht tegen [Naam] ;-)

  • Tijd voor een feest want op [datum] ben ik jarig. En wel voor de 40e keer!

  • Omdat... je maar één keer [leeftijd] wordt, een feest geven altijd leuk is, je meestal ook cadeautjes krijgt als jarige & ik graag iets met mijn vrienden vier, geef ik op [datum] mijn feest!

  • Mama wordt [leeftijd] en om dat te vieren zijn wij samen met papa voor haar als verrassing een feest aan het organiseren. Wij zouden het heel leuk vinden als jullie hierbij aanwezig kunnen zijn om haar te verrassen. Graag ontvangen wij jullie daarom op [datum] om uiterlijk [tijdstip] bij [locatie] in [plaats]. Graag tot dan!! [Namen]

Wat schrijf je op een uitnodiging voor een verjaardagsfeest? Enkele tips.

  1. Allereerst is het belangrijk om een uitnodiging te kiezen. Stuur deze direct naar de ontvanger, of stuur het als pakketje naar jezelf en breng de uitnodigingen persoonlijk langs.

  2. Schrijf het volgende in ieder geval op de uitnodiging: de naam van de jarige, hoe oud de jarige wordt, de datum van het feest (inclusief begin- en eindtijd), adres en contactgegevens.

  3. Indien het feest een bepaald thema heeft is het handig om dit op de uitnodiging te vermelden. Dit geldt ook als het bijvoorbeeld een verrassing voor de jarige is, of er iets van de genodigden verwacht wordt en eventueel de cadeautips.

  4. Vraag of genodigden bij verhindering dit aan willen geven, zo kun je hier in de planning en tijdens de boodschappen rekening mee houden. 

Nog een laatste tip: het is handig om de uitnodigingen ruim op tijd (minimaal 2 weken) van te voren te versturen of langs te brengen.

Heb je de juiste tekst gevonden? Vind hier de perfecte uitnodigingen!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.