Bekijk meer

Vaderdagkaarten

Fijne Vaderdag!

Een kaart voor élke vader

De allernieuwste vaderdagkaarten

Laat je inspireren door de nieuwste kaarten in onze vaderdagcollectie!

Bestel eenvoudig je kaart

1. Kies de perfecte kaart

Altijd een passende kaart uit de grootste (online) collectie kaarten.

2. Maak de kaart persoonlijk

Voeg eventueel een eigen foto en/of tekst toe.

3. Selecteer het formaat

Keuze uit verschillende kaartformaten en envelopkleuren.

4. Kies de bezorgdatum

Voeg het adres toe en kies de gewenste bezorgdatum.

Vaderdagkaart maken en versturen 2024

Vaderdag is dé dag om je lieve vader, stiefvader of bonusvader in het zonnetje te zetten. En wat is er nou leuker dan verrassen met een zelfgemaakte vaderdagkaart met daarin een lieve tekst en/of foto? Bij Greetz kan je in een aantal makkelijke stappen jouw vaderdagkaart maken en direct laten versturen. Wil je jouw verrassing helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een lekker bierpakket of lekkere chocolade voor Vaderdag? Neem dan een kijkje bij onze vaderdagcadeaus. Veel plezier met verrassen!

Vaderdagkaart maken met foto’s

Pak uit met een unieke kaart voor Vaderdag. Je kiest bij Greetz uit een uitgebreide collectie vaderdagkaarten met foto(‘s). Het enige wat jij hoeft te doen, is een leuke foto uitkiezen. Voeg de foto toe aan de Vaderdag fotokaart en jouw vaderdagkaartje is al zo goed als klaar. Nog even een leuke, lieve of grappige tekst aan de binnenkant van jouw vaderdagkaart schrijven en misschien wel versieren met leuke stickers en dan… Versturen maar! Een persoonlijke vaderdagkaart maken, is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest.

Wat schrijf je op een kaart voor Vaderdag?

Je hebt dé vaderdagkaart gevonden, maar wat ga je nu in de kaart schrijven? Dat kan nog best lastig zijn en dat begrijpen wij bij Greetz heel goed! Daarom hebben we meerdere teksten voor Vaderdag voor je verzameld op één pagina. Wat voor een teksten kan je verwachten? Er staan gedichten, grappige en pakkende teksten op de pagina. Zowel in het Nederlands als Engels. Neem een kijkje op onze Vaderdag gedichtenpagina en laat je inspireren.

Eerste Vaderdag voor jouw man of vriend?

De eerste Vaderdag van jouw man of vriend is heel bijzonder. En een mooi moment om hem te vertellen hoe goed hij het doet als vader. Verras hem met een leuke eerste vaderdagkaart, óf maak zelf een kaart met foto’s van jullie kindje. Zo maak je zijn eerste Vaderdag zeker weten onvergetelijk. Maak de verrassing compleet met een bierpakket, zodat hij zich naast alle zorgen ook lekker kan ontspannen. Is bier niks voor hem of ben je gewoon op zoek naar een ander vaderdagcadeau? Laat je inspireren door alle Vaderdag cadeautjes en verrassingen.

Fijne Vaderdag!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.