Bekijk meer

Pak groots uit met een grote kaart voor 4 euro. Gebruik code GROOT4 in je winkelmandje. Vanwege grote drukte bij PostNL kan het zijn dat je bestelling er 1-2 dagen langer over doet.

Uitnodigingen Tuinfeest

 (990)

Uitnodiging tuinfeest

Uitnodiging tuinfeest, poolparty of bbq feestje? Zorg dan dat iedereen in stijl wordt uitgenodigd met een uitnodiging van Greetz. Kies jouw favoriete uitnodiging, plaats jouw uitnodigingstekst met de ‚Äėplace to be‚Äô en 'datum' op je kaart, versier je kaart naar wens en verstuur! De uitnodiging voor je bbq of tuinfeest voor 18:00 uur besteld? Dan wordt deze de volgende dag bezorgd. Geef je een etentje in de tuin? Bekijk dan ook eens onze uitnodiging etentje kaarten.

Uitnodiging tuinfeest met foto

Je kunt ook kiezen voor een zelf gemaakte tuinfeest uitnodiging met foto. Plaats bijvoorbeeld een foto van je/jullie zelf, de tuin, of de nieuwe bbq op je kaart. Je kunt het zo creatief en gek maken als je zelf wilt met vrolijke tekst en stickers! Voeg leuke figuren aan je uitnodiging toe, zoals: cocktails, bloemen, slippers, sombrero's, zonnetjes en meer.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.