Onze nieuwste aanwinsten


Wat is je budget?

Je verstuurt al een kaart vanaf €2,25. Kies je kaart


Kies nu jouw verrassing

Sinterklaas cadeaus voor iedereen.

December is misschien wel de favoriete maand van iedereen bij Greetz. Naast Kerstmis valt het Sinterklaasfeest natuurlijk ook in december. Leuk aan Sinterklaas is dat de Sint ons ieder jaar een aantal van de allerbeste Pieten stuurt om alles op rolletjes te laten verlopen.

Sinterklaas 2018

Sint en Piet zijn in het land: tijd voor pepernoten en sinterklaas cadeautjes. Kun je er dit jaar niet bij zijn met pakjesavond? Via Greetz kun je toch verrassen met leuke sinterklaas kadootjes. Zo verstuur je eenvoudig chocolade, een grote helium ballon of speelgoed. Laat je sinterklaas cadeau feestelijk inpakken en maak je verrassing compleet met een wenskaart van de Sint. Zo maak je een echt succes van pakjesavond.

Originele sinterklaas cadeautjes

Wil jij dit jaar eens verrassen met een echt origineel sinterklaas cadeau? Dan heeft Greetz goede sinterklaas cadeau tips voor alle hulpsinterklazen. Het meest persoonlijke cadeau ontwerp je natuurlijk zelf. Verras dit jaar met een grote heliumballon met daarop jouw favoriete foto. Of maak blij met een persoonlijke mok van de sint. Zo’n uniek sinterklaas cadeau zorgt iedere dag weer voor een glimlach.

De Greetz Pieten zorgen voor supersnelle verzending

Wist je dat we speciaal voor Sinterklaas een aantal goed getrainde Pieten op bezoek hebben om alle Sinterklaaskaarten en Sinterklaascadeautjes zo goed mogelijk te verzenden? Als je voor 22.00 je bestelling plaatst, wordt het cadeau dezelfde dag nog verstuurd door de Pieten van Greetz! Wil je je cadeau vandaag nog laten bezorgen? Zelfs dat krijgen onze Pieten voor elkaar! Bestel je vandaag vóór 16:00, dan krijg je jouw Sinterklaas cadeautje vandaag nog binnen.