Zakelijk

Verras medewerkers en relaties

Voordelen van Greetz zakelijk

image

Voor elk moment een unieke verrassing

image

Eenvoudig bulk orders plaatsen

image

Directe verzending naar je relaties

Wat zeggen onze klanten

image

Petra

“Wij van Travel Trend werken naar tevredenheid samen met Greetz. Ruime keuze aan kaarten en attenties. Levering van producten gaat snel en goed. Je wordt daarbij op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ik zou Greetz aan alle bedrijven aanraden.”

image

Loeki

“Bij DynaGroup maken wij regelmatig gebruik van het assortiment van Greetz. De service is altijd snel en persoonlijk, en het aanbod is breed genoeg om voor iedere ontvanger iets leuks en unieks te vinden. Greetz Zakelijk kan ik zeker aanbevelen.”

image

Sterre

“Wij van Walibi Holland bestellen regelmatig bij Greetz voor persoonlijke personeelsgeschenken. De levering van Greetz is snel en betrouwbaar. Wanneer wij een belemmering ondervinden met het bestellen, komt Greetz met een passende oplossing.”

Gepersonaliseerde relatiegeschenken met logo – open een zakelijk account

Je relatie of collega op een originele en persoonlijke wijze verrassen met een uniek cadeau of een gepersonaliseerd geschenk is heel makkelijk bij Greetz. We hebben een groot aanbod aan verrassingen voor ieder moment en voor elke leeftijd. Wil je je relatie, collega werknemer blij maken met een , een , een , een  of een ander le... lees meer