Populaire verrassingen

Chocolade met eigen tekst, foto of logo
vanaf 10,95

Verras met een prachtig boeket
vanaf 12,99

Een fruitige verrassing
al vanaf 19,95


Wat mag het kosten?


Ruim assortiment


Voordelen van Greetz Zakelijk

Voor elk moment een
unieke verrassing
Eenvoudig bulkorders
plaatsen
Directe verzending
naar je relaties

Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Lees meer >

Gepersonaliseerde relatiegeschenken met logo – open een zakelijk account

Je relatie of collega op een originele en persoonlijke wijze verrassen met een uniek cadeau of een gepersonaliseerd geschenk is heel makkelijk bij Greetz. We hebben een groot aanbod aan verrassingen voor ieder moment en voor elke leeftijd. Wil je je relatie, collega werknemer blij maken met een zakelijke kaart, een zakelijk boeket, een fruitmand, een beauty verwenpakket of een ander leuk relatiegeschenk? Het kan allemaal met Greetz zakelijk! Ervaar de voordelen van Greetz zakelijk en open een zakelijk account.

Originele zakelijke relatiegeschenken met eigen logo maken en bedrukken

Je relatie extra verrassen doe je met ons grote aanbod originele relatiegeschenken. Op zoek naar een zakelijk geschenk met eigen logo, foto of tekst? Bij ons kun je vele cadeaus bedrukken met een logo. Verras je relatie bijvoorbeeld met een taart met logo, een heerlijke fles wijn of bier met eigen logo. Maar ook met chocolade met eigen logo zit je altijd goed. Bekijk het uitgebreide assortiment en kies jouw originele relatiegeschenk die je kunt bedrukken met een bedrijfslogo, foto en/of tekst. Alle cadeaus van Greetz worden verstuurd in een mooie cadeauverpakking

Kleine oplage of grote aantallen relatiegeschenken of cadeaus bestellen?

Je kunt nu heel eenvoudig bulkorders plaatsen door een verrassing in één keer naar meerdere adressen te versturen. Het versturen van verrassingen naar meerdere adressen doe je gemakkelijk m.b.v. een Excelbestand.