We helpen je graag verder


Populaire verrassingen

Chocolade met eigen tekst, foto of logo
vanaf 10,95

Verras met een prachtig boeket
vanaf13,99

Fruitig steuntje in de rug
vanaf 18,50


Hoeveel wil je uitgeven?

Je verstuurt al een kaart vanaf €1,50. Kies je kaart


Ruim assortiment


Voordelen van Greetz Zakelijk

Achteraf betalen
op maandfactuur
Voor elk moment een
unieke verrassing
Eenvoudig bulkorders
plaatsen
Directe verzending
naar je relaties

Wat onze klanten zeggen

Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Lees meer >

Gepersonaliseerde relatiegeschenken met logo – open een zakelijk account

Je relatie of collega op een originele en persoonlijke wijze verrassen met een uniek cadeau of een gepersonaliseerd geschenk is heel makkelijk bij Greetz. We hebben een groot aanbod aan verrassingen voor ieder moment en voor elke leeftijd. Wil je je relatie, collega werknemer blij maken met een zakelijke kaart, een zakelijk boeket, een fruitmand, een beauty verwenpakket of een ander leuk relatiegeschenk? Het kan allemaal met Greetz zakelijk! Ervaar de voordelen van Greetz zakelijk en open een zakelijk account.

Originele zakelijke relatiegeschenken met eigen logo maken en bedrukken

Je relatie extra verrassen doe je met ons grote aanbod originele relatiegeschenken. Op zoek naar een zakelijk geschenk met eigen logo, foto of tekst? Bij ons kun je vele cadeaus bedrukken met een logo. Verras je relatie bijvoorbeeld met een helium ballon met logo, een taart met logo, een heerlijke fles wijn of bier met eigen logo. Maar ook met chocolade met eigen logo zit je altijd goed. Bekijk het uitgebreide assortiment en kies jouw originele relatiegeschenk die je kunt bedrukken met een bedrijfslogo, foto en/of tekst. Alle cadeaus van Greetz worden verstuurd in een mooie cadeauverpakking

Kleine oplage of grote aantallen relatiegeschenken of cadeaus bestellen?

Je kunt nu heel eenvoudig bulkorders plaatsen door een verrassing in één keer naar meerdere adressen te versturen of juist een kleine oplage of een grote oplage naar één adres. Als je grote aantallen naar één adres wilt versturen, kies je na het bestellen zoals gewoonlijk het adres. Het versturen van verrassingen naar meerdere adressen doe je gemakkelijk m.b.v. een Excelbestand.

Voordelen van een zakelijk account, achteraf betalen op maandfactuur

Wanneer je een collega of relatie wilt verrassen met een cadeau of geschenk, open dan een zakelijk account en ervaar de voordelen. Met een zakelijk account van Greetz is het eenvoudig om meerdere cadeaus direct naar je collega’s of relaties te versturen. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling achteraf te betalen. Je kunt bij ons eenvoudig je bestellingen één keer per maand laten facturen. De factuur wordt de daarop volgende maand verstuurd en de betaaltermijn is 14 dagen.