De mooiste Kerstcadeaus

Relatiegeschenken Kerst 2018

Kerst is de tijd van het jaar om je collega’s en zakelijke relaties te bedanken voor hun inzet en de fijne samenwerking. Bij Greetz bestel je eenvoudig al je kerst relatiegeschenken.

Zakelijke kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten kun je geheel personaliseren met eigen tekst en met je bedrijfslogo. Ontwerp je eigen kerstkaart eenvoudig bij Greetz. Je kunt ook kiezen voor een standaard zakelijke kerstkaart. Bestel eenvoudig alvast al je zakelijke kerstkaarten, kies de gewenste leverdatum en Greetz zorgt voor de rest! Ook kun je eenvoudig kerstkaarten met een lege binnenkant laten bezorgen bij jou op kantoor. Je kunt de kaarten dan zelf schrijven en verspreiden.

Luxe zakelijke kerstgeschenken

Wil jij deze Kerstmis jouw collega’s of zakelijke relaties verrassen met een uniek relatiegeschenk? Greetz heeft een groot assortiment relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke chocolade of een goede fles wijn of champagne. Ook voor je kerststukjes en kerstboeketten vol mooie kerstbloemen ben je bij Greetz aan het juiste adres. Personaliseer het etiket van je fles wijn voor de kerst of de wikkel van je chocolade als kerstgeschenk met tekst of bedrijfslogo.

Wil jij deze kerst flink uitpakken voor jouw collega’s of zakelijke relaties? Dan bestel je bij Greetz eenvoudig verschillende giftsets. Op deze manier verstuur je eenvoudig een mini kerstpakket.

Kerst bezorging op kantoor of direct bij de ontvanger

Laat alle zakelijke kerstkaarten, uitnodigingen en/of zakelijke kerstgeschenken als één pakketje op kantoor bezorgen, zodat je het op het bureau kan leggen van je collega’s of zelf kan geven aan zakelijke relaties. Of laat alles individueel afleveren direct bij de ontvanger thuis of bij je zakelijke relaties op kantoor. Het plaatsen van een bulkorders is heel eenvoudig.