Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Klik hier voor de bezorginformatie.


Populaire cadeaubonnen


Zo verstuur je jouw verrassing

1. Kies je verrassing
2. Voeg evt. een (mini)kaart toe
3. Voeg het
adres toe
4. Kies de gewenste
bezorgdatum

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Cadeaubonnen altijd een verrassend en leuk cadeau

Voor elke gelegenheid is er wel een leuke cadeaubon om te geven.

Een cadeaubon is een mooi cadeau voor iedereen. Voor elke gelegenheid is er wel een cadeaubon die heel goed aansluit bij het moment. Of je nou kiest voor een cadeaukaart voor iemand die gaat verhuizen, of voor iemand die jarig is geweest en wel een dagje wellness kan gebruiken. Het maakt niet uit welke kant je op wil, met een cadeaubon kan je niet fout gaan. Tip: Verstuur je cadeaubon samen met een persoonlijk kaartje

Cadeaubonnen geef je op een persoonlijke manier via Greetz

Maak van je cadeaubon een persoonlijk super cadeau. Er is niks handiger dan een cadeaubon krijgen waar je zelf wat moois van kan kopen, maar het is natuurlijk niet zo persoonlijk als een specifiek cadeau. Gelukkig kan je er bij Greetz natuurlijk voor kiezen om er een persoonlijk kaartje bij te doen, maar je kan er ook voor kiezen om de cadeaubon in te pakken in een mooie design box die je zelf kan personaliseren. Weet jij al wie jij gaat verrassen?