HOE BESTEL JE CHOCOLADE

1. Kies jouw chocolade
2. Voeg evt. een
kaart toe
3. Voeg adres toe
4. Kies gewenste bezorgdatum

HEB JE NOG VRAGEN?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Chocolade cadeau versturen

Ben jij ook zo dol op chocolade? Chocolade behoort tot de favoriete online cadeaus die worden gekocht en verzonden. Chocolade komt in vele vormen en maten ;). Bij Greetz kun je bijvoorbeeld kiezen uit luxe Leonidas bonbons, een chocoladetelegram met een persoonlijke boodschap of een heerlijkchocolade hart. Een chocolade cadeau is altijd een groot succes bij speciale momenten zoals Moederdagof Pasen. Is er geen speciale gelegenheid en wil je gewoon zomaar verrassen met chocolade? Kies dan eens voor Tony Chocolonely fairtrade chocolade, gegarandeerd een succes! Voor de chocolade fans hebben we natuurlijk alle smaken zoals pure chocolade en melk chocolade. Ga je liever voor een chocolade cadeau met een persoonlijke touch? Kies dan voor chocolade met foto en tekst,; wat is er nu leuker dan een chocolade cadeau met een persoonlijke boodschap? Voor zo'n heerlijk en uniek geschenk slaag je bij Greetz.

Chocolade bezorgen

De Greetz chocoladecadeaus zijn leuk, lekker, persoonlijk, origineel én je kunt ze 24 uur per dag online bestellen en snel laten bezorgen. Zelfs als je Chocolade met logo voor zakenrelaties wil bestellen! Kies jouw chocolade cadeau, plaats je bestelling vóór 22:00 uur en je cadeau wordt de volgende dag bij de ontvanger bezorgd.

Decembertip: chocoladeletters

Tip voor een heerlijk avondje: Sinterklaas is langs geweest bij Greetz en heeft een heerlijke selectie luxe chocoladeletters van Australian afgeleverd. Chocoladeletters bestellen en bezorgen? Bekijk gauw ons assortiment voor een wel héél gezellige pakjesavond.