Kerstkaarten

30% korting - 5+ kaarten 50% korting - 20+ kaarten 60% korting - 30+ kaarten 65% korting - 50+ kaarten*

Kies je kaarten
Kaartenbox kerst

Bestel nu een kaartenbox met daarin special voor jou geselecteerde kerstkaarten. Zo schrijf je jouw favoriete Greetz kerstkaarten gewoon met de hand. De kaartenbox bevat 10 kerstkaarten, bestaande uit 5 designs. Uiteraard krijg je hier ook 10 rode enveloppen bij om ze in te versturen. Een kaartenbox bestel je voor €10,99 exclusief €2,95 verzendkosten. Let op: er zitten geen postzegels in het pakketje.

Inspiratie kerstteksten

Zoek de perfecte kerstkaart en maak de kerstkaart extra persoonlijk door te kiezen voor een gepersonaliseerde fotokaart. Schrijf er vervolgens een mooie tekst in. Maar wat schrijf je op een kerstkaart en hoe zorg je ervoor dat iedereen een ‘wow’ uitslaat wanneer jouw kerstkaart op de mat valt? Bij Greetz helpen we je op weg en inspireren we jou graag met lieve, mooie en grappige kerstteksten. Aan jou de keuze. 🎅 ⭐ 🎄. Ga naar kerstteksten.

Bestel eenvoudig je kaart

image

1. Kies online de perfecte kaart

image

2. Voeg evt. foto en/of tekst toe

image

3. Kies het formaat van je kaart en de envelopkleur

image

4. Voeg adres toe en kies de gewenste bezorgdatum

Wie stuur jij een bijzondere kerstwens?

Geef vreugde aan anderen! Maak de kerst van je lieve opa en oma, een verre vriend of je leukste buurvrouw net dat beetje specialer met een persoonlijke kaart. Je kan de kaarten ook naar jezelf sturen om ze vervolgens met de hand te kunnen schrijven. Bekijk het filmpje om alvast in de kerstsferen te komen.

Deel jouw glimlach #greetzmoment

Kerstkaarten maken en versturen in 2021

Kerstkaarten maken en versturen is wat ons betreft één van de leukste kersttradities. Zeg nou zelf, wat is er leuker dan iemand te verrassen met een zelf gemaakte en super originele kerstkaart met daarin een persoonlijke kerstgroet?

Bekijk op ... lees meer