Bekijk meer

Je hebt nog 6 uur 42 minuten om jouw bestelling morgen te laten bezorgen.

Sorteren

Gebak Assortiment | 12 stuks

Gebak Assortiment | 12 stuks

€ 30,99

Petit fours bestellen

Wie de lekkerste petit fours wil bestellen, is bij Greetz absoluut aan het juiste adres. Alle lekkernijen die je bij Greetz bestelt, zijn namelijk supervers omdat ze enkele uren voor de door jou gekozen bezorgtijd worden bereid door de beste patissiers. Via gekoeld transport brengen we ze bij jou of direct bij de ontvanger, mocht het een verrassing zijn voor bijvoorbeeld je beste vriendin, partner of collega. Waar je ook bent in Nederland, wij komen naar je toe. Bij Greetz ben je verzekerd van de meest verse, smakelijke en aantrekkelijke ogende petit fours. Uiteraard worden de hapjes zodanig verpakt dat ze de reis doorstaan.

Heerlijke petit fours bestellen

Nog niet iedereen is bekend met deze kleine gebakjes. Des te leuker is het om petit fours te bestellen voor iemand anders. Je kunt de hapjes zien als een ‘patisserie op de vierkante centimeter’. Ze zijn een lust voor het oog en subtiel van smaak. Echte petit fours bestaan uit meerdere laagjes cake en luchtige crème. Meestal krijgen ze nog een laagje fondant ook, dat maakt ze behalve nóg lekkerder ook kleine schilderijtjes. De buitenkant is belangrijk bij deze kleine hapjes, maar de inhoud is minstens zo fijn. In het uitgebreide assortiment vind je voor ieder wat wils. Of je nu de voorkeur geeft aan vanille, chocolade of een vruchtenbavaroise, met petit fours kan het allemaal.

Petit fours met een persoonlijk tintje

Petit fours lenen zich uitstekend voor een persoonlijk tintje. Greetz levert ze zelfs met je eigen foto of een bedrijfslogo. Een portret van jezelf, je kind, je partner of je baas of op het minigebakje? Het kan allemaal. Welke smaak of toppig het ook wordt, alle petit fours zijn kleine verwennerijen. Je bestelt ze snel en eenvoudig via Greetz. Of je nu kleine gebakjes wilt bestellen vanwege de babyshower van je beste vriendin, een high tea bij je collega of de housewarming van familie, onze patissiers stoppen hun liefde voor het vak in élk minigebakje. Zes dagen per week worden ze vers bereid en wij garanderen dat ze in mum van tijd met smaak worden verorberd. En jij maakt er een blijvende indruk mee!

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd