Bekijk meer

Ontdek het laatste nieuws

Greetz en Fred van Leer lanceren de meest hysterische kaartencollectie ooit

Van glitter en glamour tot disco en drag, iedere kaart is een feestje op zich

Amsterdam, 18 september 2023 - Greetz, hét online platform voor kaarten en cadeaus, slaat de handen ineen met niemand minder dan Fred van Leer, stylist & TV Host, bekend van diverse televisieprogramma’s, zijn kledinglijnen en zijn show Fred & Friends. En niet te missen op social media. Op 18 september, de verjaardag van Fred, onthullen we een opvallende en kleurrijke collectie kaarten, waar de onderscheidende stijl en humor van Fred ruimschoots in terug komt. En Fred is niet de enige die in september jarig is, het is namelijk de maand waarin de meeste Nederlanders jarig zijn.

Elke kaart is een feestje op zich

De collectie bestaat momenteel uit twaalf unieke kaarten. Elke kaart is een opvallende eyecatcher, met felle kleuren, extravagante ontwerpen en sprankelende teksten. Fred's dynamische persoonlijkheid en aanstekelijke humor komen duidelijk naar voren in elk design. Van glitter en glamour tot disco en drag, iedere kaart is een feestje op zich.

De sparkle door de brievenbus waar Fred naar op zoek was

“Hoe vaak gebeurt het mij niet dat ik een kaart aan het uitzoeken ben en dat ik een uur sta te zoeken. En denk oh, ik kan het niet vinden. De een is te tuttig te en de ander is het net niet. Nou vriendin, daar heb ik een oplossing voor gevonden. Samen met het team van Greetz heb ik te gekke kaarten ontworpen. Elke keer als ik er naar kijk word ik er vrolijk van. En voor de liefhebbers; Dag Schaaat zit er ook bij. Hup, hup bestel je suf”.

Gefeliciteerd, met je bek

Yvonne van der Horst, Brand Activation Manager bij Greetz, voegt toe: "We zijn ontzettend trots op deze samenwerking met Fred van Leer. Zijn kleurrijke persoonlijkheid en gevoel voor humor sluiten naadloos aan bij Greetz en de missie om mensen blij te maken met onze wenskaarten. Dat kwam meteen naar voren in onze creatieve brainstorm. De collectie die we samen gecreëerd hebben is een tikkeltje hysterisch en een beetje op het randje. Niet eerder hadden we een kaarten met de teksten als ‘Gefeliciteerd, met je bek’ en ‘Je bent mijn favo slet en je weet het’, haha. De collectie is samengesteld voor een breed scala aan ontvangers. We zijn super benieuwd naar de reacties van onze klanten."

Maak je kaart extra fabulous met een persoonlijke videoboodschap

Alle kaarten uit de collectie kun je, net als alle andere kaarten bij Greetz, volledig personaliseren. Voeg je eigen tekst toe (zelfs mogelijk in je eigen handschrift!) en voeg naar wens ook stickers en foto's toe. Extra leuk: je kunt je kaart nu nóg specialer maken met een persoonlijke videoboodschap. Zo breng je je kaart echt tot leven.

Voor de liefhebbers van glitter en glamour

De kaartencollectie is niet alleen ontworpen voor fans van Fred van Leer, maar ook voor iedereen die houdt van glitter, glamour en een vleugje humor. De "Fred van Leer x Greetz" verjaardagskaarten collectie is exclusief verkrijgbaar bij Greetz en zal in de toekomst nog verder uitgebreid worden.

Win kaarten voor Fred & Friends!

Om de lancering van de kaartencollectie te vieren, geeft Greetz 5 x 2 kaarten voor Fred & Friends weg, op 23 september in Ahoy in Rotterdam. Een kans om Fred van Leer persoonlijk te ontmoeten en te genieten van een spectaculaire avond vol entertainment. Meedoen? Dat kan hier.

Thuiswinkel Waarborg Gecertificeerd
Alle prijzen zijn inclusief btw en andere heffingen. Lees de algemene voorwaarden.